Προς το περιεχόμενο

βοηθεια για in-ear ακουστικα


jonnny32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κυριοι γεια σας

θα χρειαστω τα φωτα σας γιατι δεν κατεχω τιποτα απο ηλεκτρονικα..

 

ψαχνω in-ear ακουστικα για το netbook μου στο οποιο συνδεω αυτο http://www.thomann.de/gr/behringer_ucg102.htm και πανω του την κιθαρα...

τιποτα το σπουδαιο απο ποιοτητα ηχου δηλαδη,το χρησιμοποιω για τις μετακινησεις μου,να γραφω καμια ιδεα και για μελετη οταν λειπω απ το σπιτι

Βεβαια εχω δοκιμασει τελειως φθηνιαρικα ακουστικα του εμποριου και ακουγονται χαλια γι αυτο και σκεφτηκα να δωσω κατι παραπανω

 

Κοιτουσα καποια μοντελα της AKG (ολα in-ear) στα χρηματα που μπορω αλλα θα ηθελα την γνωμη σας οσον αφορα τα χαρακτηριστικα:

 

1)semi open,dynamic, 17Hz-23kHz, 32ohm impedance, 15mW max input, 126dB sensitivity

 

2)closed,dynamic,audio bandwidth 13-22.500 Hz,impedance 16 Ohm,max.input 19 mW,sensitivity 121dB

 

3)closed,dynamic,audio bandwidth 12-23.500 Hz,impedance 16 Ohm,max.input 20 mW,sensitivity 121dB

 

4)semi open, dynamic, 17Hz-25kHz, 32ohms, 15mW max input, 129dB sensitivity

 

Η σειρα τιμης ειναι απο πανω προς τα κατω (απο 19-34 ευρω)

Κυριως δεν ξερω τι ρολο παιζει το impedance kai το sensitivity και τι διαφορα θα ακουσω, με τις διαφορες τιμες αυτων, στον ηχο

 

Εσεις τι θα διαλεγατε? (δεν εχω την δυνατοτητα να τα δοκιμασω γι αυτο διαλεγω βαση χαρακτηριστικων)

 

THANX

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σ ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου για την απαντηση σου..

και γω αυτο θα διαλεγα,αλλα θα ηθελα να μαθω τι ρολο παιζει ο παραγοντας sensitivity..

μηπως θα ακουγονται πιο δυνατα?..βλεποντας το 4  μοντελο (διπλασια τιμη) εχει μικροτερο ευρος συχνοτητων αλλα μεγαλο sensitivity..

 

τωρα θα μου πεις σιγα την διαφορα τιμης,παρε το ποιο ακριβο που εχει περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι καλυτερο...

αλλα ρωταω και για να μαθω τι σημαινουν τα υπολοιπα χαρακτηριστικα..

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Ελπίζω να μην άργησα να σου δώσω απάντηση.

Λοιπόν ο όρος impedance αναφέρεται στην αντίσταση που επιφέρουν τα ακουστικά στη προκειμένη για την οποία ισχύει ότι όσο πιο μεγάλη αντίσταση έχεις τόσο πιο χαμηλά θα παίζουν (λίγο μπακάλικα το γράφω αλλά εν τέλη αυτό συμβαίνει)αλλιώς πρόκειται για εκείνον τον περίφημο νόμο του OHM.Όσον αφορά το sensitivity 121 db είναι υπερβολικά έτσι κι αλλιώς για να παίζουν μέσα στο κεφάλι σου τη στιγμή που σε ένα club με μουσική τόσο δυνατή ώστε να μην μπορείς να μιλήσεις με κάποιον δίπλα σου δεν ξεπερνάει τα 115 σε ακραίες περιπτώσεις.Οπότε όπως καταλαβαίνεις είναι υπέρ αρκετά τα 121 για να "σκοτώσουν" τα αυτιά σου.Επίσης τα αυτιά μας είναι φτιαγμένα για να ακούνε από 20Hz-20kHz που σημαίνει ότι στην περίπτωση που τα ακουστικά που θα πάρεις αναπαράγουν κάτι παρακάτω ή παραπάνω από αυτό το όριο εσύ δεν πρόκειται να το ακούσεις.Τέλος μην πας μόνο με γνόμονα την τιμή.Έχω στην κατοχή μου τα Ε500 της SHURE και τα πλήρωσα το 2005 550 ευρόπουλα.Όταν το έψαξα αργότερα διαπίστωσα ότι με 300-350 μπορούσα να πάρω κάτι καλύτερο από άλλη εταιρία αλλά ήταν αργά!!!

Για να μην σε πρήζω άλλο η 3η επιλογή είναι νομίζω η καλύτερη και το γεγονός ότι είναι closed θα σε απομονόνει από το περιβάλλον που είναι και το ζητούμενό σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ψαχνω in-ear ακουστικα για το netbook μου (.....) Βεβαια εχω δοκιμασει τελειως φθηνιαρικα ακουστικα του εμποριου και ακουγονται χαλια γι αυτο και σκεφτηκα να δωσω κατι παραπανω (....)

 

Κοιτουσα καποια μοντελα της AKG (ολα in-ear) στα χρηματα που μπορω αλλα θα ηθελα την γνωμη σας οσον αφορα τα χαρακτηριστικα (....)

 

Με μπέρδεψες λίγο.

 

Γιατί χρειάζεσαι IN-EAR ακουστικά ? Και γιατί στη λίστα χαρακτηριστικων που παραθετεις νομίζω πως όλα τα μοντέλα που σε ενδιαφέρουν είναι απλά ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ κι όχι IN EAR ?

Και τέλος τί εννοείς οταν λες πως τα "φτηνιάρικα" του εμπορίου δεν σε καλύπτουν ενω στη λίστα σου βρίσκονται ακουστικά απο €19-€34 ?!!??!!

Leo got it right the first time

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου