Προς το περιεχόμενο

Arranger,laptop με vsti programms η synth???


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξερω πως θα χαρακτηρισει ο καθενας σας το θεμα που αναρτησα,αλλα οταν βρισκομαι σε ενα χαος γυρω απο θεματα με πληκτρα,θελω να ακουσω την γνωμη των μουσικων του site!

Λοιπον,εμπλεξα τα μπουτια μου με λιγα λογια αρχικα...

Θελω να αναβαθμιστω και να αφησω το Α1000 στην ακρη γιατι δεν μπορει να ανταπεξελθει λογω της μη επαγγελματικοτητας του!Οπως εχω αναφερει και σε αλλα threads παιζω σε μια ορχηστρα και χρειαζομαι επειγοντως νεο οργανο...Εχω βεβαια το Prophecy και το Casio που γραφω στο προφιλ μου,τα οποια και σουλουποσα αρκετα με τους ηχους που κατεβασα απο το MIDIPART αλλα και με την δικη μου προσπαθεια τα εκανα να εχουν ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα!

Το βασικο ολων:Ψαχνω οργανο για πλατες(κιθαρες,μπασα,strings,brass κ,α

 

Επειδη στο γκρουπ μας (παραδοσιακη μουσικη) ειμαι ο αυτος που του εχει ανατεθει ολο το ποστο τον ακκορντων θελω κατι καλο για να με βγαλει ασπροπροσωπο!Σκεφτομαι αρκετα,οπως το PA800,το TRITON EXTREME,το M3 τα οποια ειναι σχετικα νεα οργανα και καλα απο οσο εχω ακουσει!

Αλλα μπηκε και στο παιχνιδι το vsti τωρα και ασχοληθηκα λιγο και μου αρεσε,αλλα δεν ξερω αν θα ηταν καλο να μπει στο γκρουπ για θεμα εμπιστοσυνης στο laptop,μηπως κολλησει στο παιξιμο και τετοια.

Εκτος απο αυτο θελω να κανω και προβες σπιτι και δεν ξερω αν θα μπορω με ενα synth λογω ελλειψης styles και τα γνωστα!

 

Με 1000 εως 2000 χιλιαρικα σε τι να στραφω με λιγα λογια????

 

Περιμενω την γνωμη σας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Παιδια συγνωμη,απλα το εκανα copy/paste απο ενα αλλο site που το αναρτησα και δεν μπορουσα να καθομαι και να γραφω απο την αρχη τα ιδια!!!Συγνωμη και παλι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν πάντως θέλεις "αυτόματα ακκόρντα", που από ότι καταλαβαίνω θέλεις, πρέπει να πάρεις arranger. Το workstation βολεύει μόνο όταν κάνεις παραγωγή και παίζεις ΕΝΤΕΛΩΣ στανταρισμένα τα κομμάτια- αν στο live θέλεις να βαράς σερί με συνοδία drums, μπασου κλπ,  και ταυτόχρονα να προσαρμόζεσαι στα παιξίματα, στους αυτοσχεδιασμούς και στα λάθη, το workstation δε σου κάνει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

 

Πρέπει δηλαδή να δεις αν το πρόγραμμά σου είναι σταντέ ή προσαρμόζεται ανάλογα. Έτσι το αντιλαμβάνομαι τουλάχιστον. Who knows  ???

 

Αν πάντως πας για arranger ψάξε για κάνα μεταχειρισμένο Tyros 2. Μου είχε φανεί πολύ καλό  :) Διαφορετικά χτύπα ίσως το Korg M3. Κλασσική λύση.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χα χα χα ! ρε παληκαρι παρε ολη την korg  γιατι κατα κει παει το πραμα  οπως διαδραματιζεται απο τις ενδιαφερουσες απαντησεις που παιρνεις !!! ;D ιχ ιχ ιχ !!!

musique non stop

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Στην επικεφαλίδα γράφεις "Arranger". Παρακάτω αναφέρονται synth. Να ξεκαθαρίσουμε τι από τα δύο θέλεις, όχι μόνο γιά τώρα αλλά και για τυχόν μελλοντική χρήση - δυνατότητες. Που θες να επικεντρώσεις;

Arranger = αυτόματα ακκομπανιαμέντα.

Synth = ήχοι.

 

Μία προσιτή, ευέλικτη και "τίμια" λύση γιά αυτόματα ακκομπανιαμέντα από Η/Υ είναι η ακόλουθη.

http://www.audiomidi.gr/0010000101/arrangers.html

 

Υπάρχει και Demo έκδοση όπου μπορείς να το δοκιμάσεις δωρεάν πριν το αγοράσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια διαβαστε λιγο καλυτερα τι ακριβως γραφω....Ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα δεν μπορω να δω κατι σαφες...Εγραψα τι κανω και θελω να μου δωσετε την γνωμη σας,για το αν μου ειναι πιο χρησιμο ενα synth(λογω ποιοτητας ηχων) η ενα arranger λογω ευκολιας χειρισμου σε θεμα ηχων και split επειδη οπως ειπα κραταω εγω τα ακκορντα στην μπαντα η ενα laptop με xρηση του A1000 ως midikeyboard για μεγαλη γκαμα ηχων!!!Θελω κατα καποιο τροπο να μου τα συγκρινετε αυτα...Οποιος νομιζει οτι μπορει να με βοηθησει ας το κανει...Περιμενω :) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η δουλειά ενός synth δεν είναι " η ποιότητα ήχων" αλλά η δημιουργία ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ήχων. Αν απλά θέλεις ποιότητα ήχων στα αυτόματα ακκόρντα, πάρε ένα Tyros και καθάρισες  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

...λογω ευκολιας χειρισμου σε θεμα ηχων και split...

Ευκολία χειρισμού είναι σχετικό. Εξαρτάται από τον χρήστη.

Αφού στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θες αλλά ούτε θα χρησιμοποιήσεις αυτόματα ακκομπανιαμέντα, μπορείς να κάνεις την δουλειά με ένα synth γιά παράδειγμα τύπου workstation όπου παρέχουν τέτοιες δυνατότητες (Performances - Combi, Multi Split κλπ). Γιά παράδειγμα Fantom-X ή Fantom-G.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου