Προς το περιεχόμενο

2 Ερωτήσεις (καυτές :P) για motif


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιποοον... 2 ερωτησούλες το πιο πιθανόν εξευτελιστικές για το motif XS (τί να κάνουμε δεν βρήκα απάντηση όσο και αν έψαχνα.

 

Πρώτον:

Πώς (διάλο) αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις των Utility? Πχ θέλω η επιλογή του midi να είναι πάντα στο USB και να μου ανοίγει με έναν συγκεκριμένο ήχο και όχι στο Pattern Master Mode που είναι από default. Αυτές οι ρυθμίσεις υπάρχουν αλλά με το που κλείνεις το όργανο χάνονται.

 

Δεύτερον:

Αυτό είναι μάλλον μια γενική ερώτηση για ήχους που δεν έχω βγάλει άκρη. Θέλω να χρησιμοποιώ τους GAT arpeggiators σε όλους τους ήχους (ναι είμαι κρυφοdancάκιας!). Πέρα από τους preset ήχους που έχουν αυτό του στυλ arpeggiator δεν κάνει κούκου σε κανένα άλλο ήχο. Απλώς πατάς το πλήκτρο και δεν ακούγεται τίποτα. Πιστεύω ότι κάτι παίζει με κάποιο συγκεκριμένο εφέ που κάνει αυτό το χαρακτηριστικό παίξιμο του GAT, αλλά και πάλι δεν είναι απλώς staccato ρυθμικό παίξιμο? Γιατί να μην παίζει?

 

 

Δώστε φώτα και σώστε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το πρωτο ερωτημα...

Στο Λε μου, εχει επιλογη στο γκλομπαλ μενου οταν κλεινεις το οργανο να κανει ειτε ρισετ ειτε να "θυμαται" τις ρυθμισεις σου σε καποια πραματα. Ισως κ στο δικο σου να γινεται ετσι! Ελπιζω να βοηθησα...πατριδαααααααααααα!!!!!!

Everybody lies...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου