Προς το περιεχόμενο

Greek Viking Epic Death! (Aeklypsis - Mirror of Darkness)


VivaldiNew

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι υπάρχει και στην ελλάδα πλέον! Έτυχε να δω τους Aeklypsis σε μια συναυλία τις προάλλες, και παρόλο που το μαγαζί ήταν σκατά κι απόσκατα, μου τράβηξαν αμέσως το ενδιαφέρον και με τις πρωτοποριακές συνθέσεις τους και με την έντονη σκηνική τους παρουσία.

Αν έχετε ακουστά τους Ensiferum και τους Dimmu Borgir, είναι κάτι ανάμεσα στα δύο, αλλά πολύ πιο τεχνικό, πιο επικό και μεγαλοπρεπές (σε σημεία μου φέρνουν σε Amarth) και με λίγα πιο hardcore - μοντέρνα στοιχεία, κυρίως στα τελευταία τραγούδια τους.

Γενικά η viking-epic είναι η αγαπημένη μου metal και χάρηκα όσο τίποτα που βρήκα μια ελληνική μπάντα που παίζει αυτό και τόσο γαμάτα και διαφορετικά απ' ό,τι έχω ακούσει. Στο Myspace τους λέει ότι μόλις βγάλανε το πρώτο EP τους Mirror of Darkness. Το αγόρασα στο live και μάγκες ακούγεται πολύ καλά και έχει τρομερό artwork. H ποιότητα ήχου στο Myspace τους αδικεί, πάρτε το CD και θα δείτε.

Σας λέω, υποστηρίξτε τα παιδιά, είναι μια προσπάθεια που αξίζει όσο τίποτα άλλο που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια να πετύχει, και γι' αυτό χρειάζεται τη συμβολή όλων μας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 141
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εμείς να τα υποστηρίξουμε τα παιδιά, αλλά ο τίτλος δεν είναι λίγο σουρεαλιστικός? "Ο επικός θάνατος ενός Έλληνα Βίκινγκ"?   Άι μιν, ούτε ο Χάρυ Κλυνν δεν θα μπορούσε να το είχε σκεφτεί έτσι...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Epos! Eimai fan auths ths mpantas kairo twra! Tous exw dei se ola ta live p exoun kanei! kai to cd einai pragmatika yperoxo! Ta paidia einai polyyyy mprosta oxi asteia! Epeidh 8elw auth th mousikh na thn akouw ta epomena xronia kai epeidh dyskola 8a thn grapsei allos eilikrina 8a tous yposthri3w gia na pane mprosta kai gia to kalo to diko tous kai to diko mas!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τωρα αμα πω τιποτα, θα γίνω και κακός καταλαβες?

 

Φίλοι μου, ειναι πολυ πιο τίμιο να προωθήσετε τη μπαντα σας, μεσω ενος δελτιου τυπου, ή στο αναλογο θρεντ με τις σελιδες myspace του καθενος, παρα αυτο.

 

Κραταω μια ελαχιστη επιφυλαξη, οντως οι απανταχου ταγμενοι θαυμαστες του σχηματος να περιμεναν αυτο το θρεντ για να γραφτουν στο νοιζ και να εκφρασουν το θαυμασμο τους 4' μετα την εγγραφη.

 

Ομως γενικα αντιπαθω αυτες τις πλαγιες μεθοδους προβολης.

 

Ισως το καταπινα, αν δε γινοταν τόσο υπερβολικα. Οσο καλοι και να'στε παιδια, να ειστε σιγουροι, οτι και υπηρχαν, και υπαρχουν και θα υπαρξουν καλυτεροι. Ισως οχι στο χώρο του ελληνικου βικινγκ επικου μεταλ...που σιγουρα θα βρει προσφορο εδαφος στην ελλαδα, με την ακορεστη διψα των χιλιαδων φαν του ειδους.

 

Λίγη ειλικρίνεια παιδια δε βλάπτει...

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιλάς με γρίφους κυριε Γουιλιαμς...

"Το καλό το δικό τους (της μπάντας) και το δικό μας (του νέου μέλους του Νόιζ και πιθανώς των φίλων του...)". Δεν ξέρω αν με πιάν'ς... :D ;)

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε σόρρυ αλλά γράφτηκα πριν από μερικές μέρες στο noiz για να αφλησω μια αγγελία (αλλο που τότε δεν ήξερα ότι θές και δεύτερο προφίλ γι' αυτό) και απλά άφησα και αυτό το μήνυμα. Ήμουνα σ' αυτο το live στο Invite πριν κανά δύο Σάββατα για να δω μια μπάντα που είναι φίλοι μου και έτυχε να δω τους Aeklypsis. Τώρα αν σου είναι τόσο δύσκολο να δεχτείς ότι επειδή παίζανε το αγαπημένο μου είδος μουσικής και το παίζανε καλά μου αρέσανε πάρα πολύ και είπα να αφήσω ένα thread στο 'άκουσα και είδα', τότε μάλλον εσύ έχεις πρόβλημα.

Επίσης αν μπεις στο youtube, Μr Verethron λένε τον τύπο που έχει ανεβάσει ένα φαν βίντεο με κάτι άκυρεσ φωτογραφίες. Το παιδί είναι φίλος της μπάντας και όντως πηγαίνει σε όλα τους τα λαιβ, τον γνώρισα στο Invite. Εγώ του είπα ότι ανέβασα το thread και γράφτηκε για να αφήσει ένα comment. Είναι κάτι σαν αρχηγός του φαν κλaμπ τους.

Τώρα αν νομίζεις ότι ο αρχηγός του φαν κλαμπ μιας μπάντας είναι κακό να την προωθεί στο noiz, τότε κρίμα...

Βασικά δε με νοιάζει και ιδιαίτερα τι άποψη έχεις, ούτε με νοιάζει αυτό το μηνυμα που έγραψα μερικά βράδια πριν επειδή έφτιαξα ένα λάθος προφίλ, απλά δε θέλω να νομίζουν όσοι λίγοι το δουν ότι οι κομπλεξισμοί σου είναι πραγματικότητα και δε θέλω να δυσφημηστεί χωρίς λόγο το γκρουπ.

Γιατί ναι, είναι δυνατόν ένας άνθρωπος στην ελλάδα να του αρέσει πραγματικά τόσο πολύ μια καινούργια μπάντα και όχι μόνο όσες σερβίρει το metal hammer. Τράβα σε κανα λαιβ τους πρώτα και πάρε το CDακι και να δεις μετά ποιος θα αφήνει threads στο άκουσα και είδα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου