Προς το περιεχόμενο

Βoss GT-8 προβλημα με βαβουρα... βοηθεια!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για χαρα ..

 

Hχογραφουμε το demo μας αυτη τη περιοδο...και στη προσπαθεια μου να συνδεσω τη πεταλιερα στη κονσολα του studio απογοητευτηκα πληρως. Οποιο patch και να διαλεγα ακουγοταν τρελη βαβουρα. Ξερω οτι κατι δεν εχω ρυθμισει σωστα αλλα τι; Μηπως μπορειτε να βοηθησετε;

 

Τhanks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε πρώτη φάση θα σου πω απλά πως συνδέοντας ψηφιακή πεταλιέρα σε κονσόλα για να ηχογραφήσεις κιθάρα...θα απολαύσεις μέσα στην μίξη τον πιο ΨΟΦΙΟ ήχο που μπορείς να φανταστείς.

Κατά δεύτερον μήπως τα patches σου έχουν πολύ δυνατά κάπιιες θορυβοποιούς παραμέτρους όπως π.χ. reverb, amp emulation κλπ. Πείραξέ τα με την GT-8 συνδεδεμένη στην κονσόλα να δεις τι γίνεται. Και βέβαια μήπως η στάθμη του καναλιού που γράφεις είναι πολύ υψηλή ;;;

 

Πάντως θα το πω άλλη μια φορά...όσο είναι καιρός βάλε την GT-8 στον ενισχυτή και ένα μικρόφωνο μπροστά του! Θα χαθεί ο μισός ήχος σου έτσι... 8O 8O

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό. Όπως και και να έχω συνδέσει το GT8 μου ποτέ δεν μου συνέβει αυτό. ¶ρα από το GT8 δεν πηγάζει το πρόβλημα.

 

-Αν παίζεις μπροστά απο PC δοκίμασε να μετακινηθείς στο χώρο για να καταλάβεις αν προέρχεται ο θόρυβος από οθόνη η κάποια άλλη ηλεκτρική πηγή.

 

-Δες το output και να έχεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ επιλεγμένο το Line Out-Headphones

 

Και θα συμφωνήσω με το να γραψεις με ενισχυτη. Καλύτερα να το περάσεις απο ενα solid ενισχυτη και με mic παρά line in. Σαν έσχατη λύση αν θεν θέλεις να χρησημοποιήσεις ενισχυτή, πέρνα το πρώτα από μια καλή προενίσχυση και όχι καρφί κονσόλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και η δικη μου γνωμη απο την 8 μηνη εμπειρια που ειχα με το μηχανημα αυτο.

1) οπωσδηποτε το output να ειναι επιλεγμενο στο line out/headphones.

2) οχι extreme ρυθμισεις σε ολες τις παραμετρους ενος patch!

3)πρωτα απ ολα , διαβαζοντας το manual , ρυθμισε την πεταλιερα να δεχεται σωστο επιπεδο σηματος απο την κιθαρα σου.

4)δεν προκειται να βγαλει καλο ηχο connect στην κονσολα , αν δεν εχεις ενεργοποιησει καποια προσωμοιωση καμπινας/ενισχυτη ανα patch.

5) δοκιμασε ενα καλο ενεργο di και μετα στην κονσολα.

6) σαν τελευταια λυση , φτιαξε εναν ηχο απο το μηδεν , κονεκτ στο desk , η χρησιμοποιησε δανεικο το sansamp tech 21.εγω εγινα πολυ ευτυχισμενος απο τοτε που το αποκτησα!

(thanx superfunk em.icon.bigsmile.png)

Mesa/Boogie & Strato

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.

 

Τους ήχους σου που τους έχεις φτιάξει?ΑΝ τους έχεις φτιάξει στον ενισχυτή σου μην περιμένεις να βγάλεις τον ίδιο ήχο αλλού.Η καλύτερη λύση είναι να φτιάξεις τους ήχους από το μηδέν στο studio.Aν δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα φτιάξτους στο pc σου (με Output select:Line out βέβαια) και στο studio μπες σε ενισχυτή παρακάμπτοντας την προενίσχυσή του.Αν βέβαια χρησιμοποιείς τις εξομειώσεις preamp της gt8.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η λυση στο προβλημα σου φιλε μου ειναι μια...σκουπιδοντενεκες!!! :D :D (καλα βαλτην σε αγγελια για πουλημα καλυτερα :wink: )

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο ότι θυμάμαι απο την gt-6 που είχα κάποτε: έχει κάπου input meter το οποίο μετράει την είσοδο σε κάθε εφε στην αλυσίδα, οπότε μπορείς να δεις αν σε κάποιο σημείο παραείναι ψηλά κάποιο λεβελ ή κανα εκουαλαιζερ και παραμορφώνει το σήμα σου. επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις την σειρά κάποιων εφε αν αυτό δεν σου χαλάει τον ήχο... μπορεί κάποιο εφε να θέλει χαμηλότερο λεβελ στην είσοδο για καλό ήχο απο κάποιο άλλο. Αυτά όσον αφορα την πεταλιέρα, απο κει και πέρα μπορει να είναι κάτι άλλο....

leep is a symptom of caffeine deprivation.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου