Προς το περιεχόμενο

φθηνη gypsy κιθαρα


nakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαιρετω τους παντες!θελω να ρωτησω εαν καποιος εχει αποψη για τις κιθαρες cigano της saga και aria mm series 10 ή 20!σκεφτομαι να κανω το βημα για μια gipsy κιθαρα αλλα δεν θελω να ξεφυγω πολυ στα λεφτα(εχω στοματα να θρεψω).Οποιος ξερει κατι γι αυτες,τα σχολια του θα βοηθησουν!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγω μαζι σου ειμαι....κι εγω ψαχνω. Προσωπική εμπειρια με καποια κιθαρα δεν εχω ,μπορω να σου πω μονο αυτα που μου εχουν πει φιλοι και γνωστοί .Μιυ ειπαν οτι γενικα οτι κιθαρα παρεις που να ειναι στ 300-400 ευρω δυστυχώς δεν θα κανουμε  την δουλεια μας απλα δεν εχω καλα ξηλα,καλο ηχο και γενικα δεν εχει γινει κποια προσεγμενη δουλεια.Συμπαθητικες και αξιοπρεπεστατες ειναι οι Gitan βλεπε 700 ευρω (για καινουργιες μιλαμε παντα).Τωρα αν παρεις D hole θα εχεις περισσοτερα  μπασσα αλλα κοντιτερο μπρατσο.Αν παρεις oval hole θα εχεις περισσοτερα πριμα και μακρύτερο μπρατσο (τεντωνουν περισσοτερο οι χορδες και για αυτο θα εχεις πριμα) .Εχω αποφασησα οτι δεν θα βιαστω και θα μαζεψω κανα φραγκο παραπανω να παρω αυτην

http://www.thomann.de/gr/gitane_dg255.htm

Προσοχη πλεον στην ΑΘηνα βρισκεις τις ιδιες τιμες με εξω γι αυτο ψαξε καλα οτιδηποτε επιλεξεις.

 

ΞΕΧΑΣΑ προσπαθησα να παρω αυτη

http://merrymusicalinstruments.com/guitars/acoustic-guitars/eagletone-swing-master-gipsy-acoustic-guitar.html

 

χωρις να ξερω αν ειναι καλη αλλ δυστηχως πρεπει να την στειλει με ups και τα μεταφορικα ξεφευγουν.Στο ebay που την βρηκα δεν μου εχω παρει απαντηση ακομα.Δεν ξερω ομως αν ειναι καλη απλα ειδα οτι απο 800$ την δινουν 300.

 

Αυτα απο εμενα .....περιμενω νεα σου ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο Λογοθέτης είχε έναν καιρό κάποιες πολύ φτηνές gypsy κιθάρες (~200€ νομίζω). Δοκίμασε μήπως τις βρεις να τις δοκιμάσεις ;)

 

Στα γενικότερα : οι gypsy κιθάρες οφείλουν να κάνουν ένα πράγμα καλά, να παίζουν όλες τις νότες τους (γιατί δεν είναι φτιαγμένες για ανοιχτά ακκόρντα, αλλά υποτίθεται οτι θα παίζεις σε όλο το μανίκι) όσο γίνεται πιο κοντά στο intonated πρότυπο (το οποίο μάλλον θες αρκετά μεγάλο budget για να προσεγγίσεις).

 

Δοκίμασε ΕΚΤΕΝΕΣΤΑΤΑ την gypsy κιθάρα που θα πάρεις, καθώς η ειδική τους κατασκευή απαιτεί μεγάλο κόστος για μικροδιορθώσεις (οι οποίες όντως κοστίζουν ελάχιστα σε αντιστοίχως φτηνά ηλεκτρικά όργανα).

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

κατα καιρους βλεπω μερικες gitane στο vibrato στα εξαρχεια. αν πετυχεις καποια και την δοκιμασεις θα παρεις μια ιδεα. οσες εχω δει επαιζαν ωραια. ψαξε και στο internet εγω απο κει βρηκα τη δικια μου, απλα να προσεχεις στην αγορα γιατι πολλα μαγαζια με gypsy κιθαρες ειναι μικρα και οχι τοσο οργανωμενα οσο κατι σαν τον thomann ας πουμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημερα σε ολους!παιδια το θεμα ειναι να το χτυπας το τελι!και φυσικα μιλαω για τον εαυτο μου ετσι?ναι μεν ασχολουμαι πολλα χρονια με την κιθαρα,αλλα αυτο ειναι μια αλλη τεχνικη που αυτην τη στιγμη δεν την κατεχω.θελει αρκετη δουλεια γιατι απ'οσο καταλαβα η πενια πλησιαζει περισσοτερο στην τεχνικη του λαουτου και γενικα των παραδοσιακων οργανων,παρα της rock,blues, και οτι αλλο,κιθαρας.Αυτην τη στιγμη,ειτε μια dupont πιασω,ειτε μια aria το αποτελεσμα θα ειναι περιπου το ιδιο.σιγουρα δεν μιλαμε για τα ιδια οργανα,προς Θεου!Γι αυτο και θεωρω οτι για ξεκινημα αυτες που αναφερω ειναι μια χαρα!Το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να τις βρεις στην Ελλαδα να τις δοκιμασεις και ενα παραπανω στην επαρχια!Απ οτι διαβαζω αυτες οι cigano ειναι παρομοιες με τις gitane,αφου ειναι απο το ιδιο εργοστασιο.Σιγουρα κολλαω λιγο να παραγγειλω κατι στα τυφλα,αλλα νομιζω ο,τι δεν θα ναι και τοσο χαλια!Το μεγαλυτερο προβλημα για μενα ειναι οτι εδω πανω που ειμαστε δεν βρισκεις καποιον να παιξεις αυτην τη μουσικη!Αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο!να στε καλα!μολις παρω κατι θα γραψω εντυπωσεις!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα και από εμένα. Κατ'αρχάς θα ήθελα να σας πως ασχολούμαι με το θέμα γενικά της Gypsy Μουσικής τα τελευταία 2 χρονιά. Ξεκίνησα δοκιμάζοντας 2-3 κιθάρες που είχε ο Καγμάκης  ( Gitane ) κατά βάση . Με την βοήθεια των ξένων forum και κάποιων ατόμων που γνώριζαν, κατέληξα στην Gitane DG 300 John Jorgnenson . Το  συγκεκριμένο μοντέλο μου τράβηξε το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή λόγω του ήχου της. Δοκίμασα και τις άλλες Gitane που υπήρχαν και τις απέκλεισα κατευθείαν , αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη. Πολύ καλή κιθάρα είναι και η Gitane John Jorgenson  D hole. έχω παίξει και την DG 255 αλλά την θεωρώ πολύ κατώτερη των άλλων μοντέλων που προανέφερα..

..Πιστεύω πως θα ήτανε καλύτερα να περιμένεις να μαζέψεις κάτι παραπάνω και να παρεις κατι καλο

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου