Προς το περιεχόμενο

boss me-70 & strat plus '97 test clips


Προτεινόμενες αναρτήσεις

προσφατα ηρθε και αυτη η πεταλιεριτσα για "γρηγορες" δουλιτσες οπου η κατασταση απαιτει γρηγορο κουβαλημα-στησιμο , παιξε -παρτα- δρομο. χωρις ενισχυτες ,πεταλακια κλπ.

 

υστερα ηρθε και ενα δοκιμαστικο σετακι μαγνητων στην παλια στρατ Plus -97 , η οποια πλεον φοραει , neck-bridge scn hot noiseless και στην middle θεση , τον παλιο μαμησιο της lace sensor gold.

 

και ετσι ειπα να γεμισω βιαστικα ενα μισαωρακι που ειχα χθες το βραδυ , ετσι για να ακουσετε λιγουλακι την πεταλιερα connect στην καρτα ηχου.

το backing track ειναι απο το yamaha psr a 1000 και η πεταλιερα ηχογραφηθηκε stereo στην saffire pro 24 dsp , και στο nuendo 3.2

 

προσπαθησα να αλλαξω θεσεις στον επιλογεα παιζοντας.

 

τα λαθη επιβαλλονται , σε εποχη κρισης.

 

καλη ακροαση.

swing_thing.mp3

Mesa/Boogie & Strato

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και ενα δευτερο...

 

να σημειωσω οτι η προσομοιωση καμπινας της πεταλιερας δουλευει και ενεργοποιειται απο την εξοδο phones , και επηρεαζει και τις κανονικες L/R outputs εφοσον εχει εισελθει βυσμα στην phones.

 

το κουρδιστηρι δουλευει ικανοποιητικα , με λιγη συνηθεια δουλευει και η εναλλαγη των banks , εκτος αν καποιος θελει να χρησιμοποιησει εξωτερικο ποδοδιακοπτη.

 

η αποψη μου ειναι οτι ειναι ενα πολυ τιμιο εργαλειο για τα λεφτα του και δουλευοντας το , με τον boogie , εχει αψογη συμπεριφορα.

το πιθανο ειναι αν σε καποιον δεν αρεσει η -οχι και τοσο- πλαστικη χροια των overdrive-distortion της boss , να χρησιμοποιησει εξωτερικο pedal.

 

θα χαρω πολυ να απαντησω για οτιδηποτε εχει σχεση με την me-70 σε καποιον που ενδιαφερεται , αλλα και σε παραγγελιες για κλιπακια με οτι ρυθμισεις επιθυμειτε.

 

καλημερα σας.

ballad_thing.mp3

Mesa/Boogie & Strato

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ πσιφιο φιλως... ;D

 

(πλακα κανω...σουπερ ειναι ο ηχος & φυσικα το παιξιμο)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Σε μια δοκιμη που της ειχα κανει παλιοτερα.....μου ειχαν κανει πολυ καλη εντυπωση τα εφφε οπως κλασσικα σε ολες τις boss αλλα τα γκαζια της ητανε τραγωδια.Πολυ ψευτικα και πλαστικα...........δυσχτυχως σε αυτο τον τομεα δεν εχει διορθωθει η boss ακομα.....γνωμη μου παντα ;)....στα κλιπακια τα καθαρα παντως ακουγονται πολυ ωραια ...τα γκαζια οχι και τοσο.........

RUN FOREST....RUN!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου