Προς το περιεχόμενο

REQUEST: Δημιουργία επεξηγηματικών thread για νέους μουσικού


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

 

θα ήθελα να επισημάνω την σημασία δημιουργίας thread από  έμπειρα μέλη τα οποία θα βοηθούσαν τα νέα μέλη σε θέματα που τυχόν τους απασχολούν. Επειδή είμαι κιθαρίστας θα ήθελα να μιλήσω κυρίως για θέματα που σχετίζονται με την κιθάρα. Ανάλογες ερωτήσεις για άλλες μουσικές κατηγορίες (drums, PA, keys κτλ) μπορεί να παραθέσει κάποιος που τον απασχολούν.

Αρχικά θα ήθελα να σημειώσω την ανάγκη να δημιουργηθεί thread από κάποιο/α μέλη που έχουν γνώσεις πάνω στο θέμα της αγοράς ενισχυτών καθώς επίσης και του τρόπου λειτουργίας τους( ανάλογα θέματα:Eνισχυtips και οι οδηγοί αγοράς strat/tele)

Επίσης θα μπορούσε να δημιουργηθεί και κάποιο θέμα επεξήγησης των εφέ που παράγουν πεταλάκια και πεταλιέρες και σε ποια είδη τυχόν ταιριάζουν  παραθέτοντας χαρακτηριστικά παραδείγματα αγοράς ή sample videos.

Δεν πιστεύω ότι θα ήταν βολικό να δημιουργηθεί ανάλογο θέμα επιλογής κιθάρας γιατί πιστεύω ότι είναι αρκετά δύσκολο να απαντήσει ακριβώς σε θέματα τύπου: "ποια από αυτές τις κιθάρες να επιλέξω;" επειδή αυτά που ζητά ο καθένας ποικίλουν.

Καταληκτικά, έχω την εντύπωση πως η δημιουργία των παραπάνω θεμάτων θα συνέβαλε στην εξοικονόμηση χώρου για το forum, καθώς δεν θα συσσωρεύονται thread που πραγματεύονται παραπλήσια θέματα, ενώ επίσης θα αποτελούσαν καταλυτικό εργαλείο για μουσικούς που ξεκινούν τα πρώτα τους βήματα και τους απασχολούν ορισμένα θέματα.

 

 

 

Υ.Γ: Δεν είμαι σίγουρος αν έχω αναρτήσει αυτό το θέμα στην κατάλληλη κατηγορία γι' αυτό αν είμαι λάθος ας μετακινήσει κάποιος moderator/modulator το θέμα εκεί που πρέπει.  :)

Everybody gets the blues sometime

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Αν κατάλαβα καλά, κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, οι (λογικές) απαιτήσεις σου καλύπτονται από την ενότητα των Άρθρων. Κατά δεύτερο λόγο, τα sticky θέματα έχουν κι'αυτά πολλές πολύτιμες πληροφορίες.

 

Αν βλέπεις ότι χρειάζεσαι εκτεταμένες πληροφορίες για κάποιο θέμα, μια ιδέα είναι να ανοίξεις ανάλογο thread το οποίο μπορεί να οδηγήσει ίσως σε άρθρο ή sticky με την πληρότητα πληροφοριών που θα το έκανε "υλικό αναφοράς".  :)

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nαι αν πρόσεξες, ανέφερα τα γνωστά sticky. Απλά το request το κάνω γιατί πιστεύω ότι θα βοηθούσε να υπάρχει μια βάση πάνω σε αυτά που αναφέρω ώστε μετά τα νέα thread να αναφέρονται σε λεπτομερείς ερωτήσεις ή πιο συγκεκριμένες απορίες όπως επισήμανες .

Everybody gets the blues sometime

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν απαγορεύεται να ανοίξεις ένα thread-request με συγκεκριμένη ερώτηση που θεωρείς κοινού ενδιαφέροντος :) . Το είδος της ερώτησης διαμορφώνει και την απάντηση, φυσικά στο πλαίσιο του χώρου στον οποίο απευθύνεται.

 

πχ η ερώτηση "πώς λειτουργούν οι ενισχυτές λυχνίας?" μάλλον ταιριάζει καλύτερα σε τίτλο βιβλίου και όχι post ;D (αν περιμένουμε μια ολοκληρωμένη απάντηση) ενώ η "ποιά είναι τα βασικά είδη μαγνητών?" είναι πιο ρεαλιστικό να απαντηθεί στο πλαίσιο του φόρουμ και να προστεθεί στη συνέχεια στα απαντημένα θέματα ή στα άρθρα.

 

Φυσικά, δε βλάπτει να υπάρχει και ένα θέμα με συγκεντρωμένες "συχνές ερωτήσεις" (requests).

 

Έτσι νομίζω εγώ :)

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου