Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για arranger


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, είμαι νεος στο noiz, και θα ήθελα τη βοήθειά σας..

Παίζω ερασιτεχνικά πλήκτρα περίπου 15 χρονια, έχω ένα Roland E-86 το οποίο δεν με καλύπτει πλέον και σκέφτομαι για αγορά καινούριου ή μεταχειρισμένου..

Έχω δει το Roland gw-8 και το Korg p500 κ p800 (δεν διαθέτω πάνω από 800 ευρώ). Έχετε να μου προτείνεται κάποιο? Παίζω κυρίως pop,funk και 80's, αρκετά jazz και λιγότερα ελληνικά..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα κορυφαία θεωρώ ότι είναι τα Roland G70 & Korg pa800/2xpro.

 

Πέρα από το pa3X που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, τα άλλα πωλούνται μεταχειρισμένα τουλάχιστο στο 2πλάσιο και 3πλάσιο από το το όριο χρημάτων που έχεις θέσει οπότε νομίζω ότι μιλάμε μόνο για αγορά μεταχειρισμένου.

 

Εκτός αν μπορείς να δώσεις γύρω στο χιλιάρικο +/- κάτι και να πας για το Korg pa500 και το gw8 καινούργια. Κοίτα και για το Korg pa50 σε αγγελίες το βρίσκεις μεταχειρισμένο γύρω στα 500 και θα σε υπερκαλύψει σε αυτά που θες είναι πολύ καλό όργανο.

 

Κατά τ'αλλα μπες youtube και άκουσέ τα κατέβασε και κανα manual να πάρεις μια ιδέα να δεις τι σου ταιριάζει καλύτερα.

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορώ να σου προτείνω το Yamaha Psr 2100 το οποίο έχω βάλει και αγγελία και το δίνω 750 ευρώ.Για τιςς μουσικές που παίζεις νομίζω ότι είναι τέλειο.Μπορείς να πάρεις και 2 γεύσεις από το ιστολόγιο που έχω δημιουργήσει για το 2100 το οποίο είναι http://www.yamahapsr2100keys.blogspot.com/  8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου