Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με το One Spot!!!!!HELP PLZ!!!!!!!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω το One spot ενάμισι χρόνο περίπου και ήμουν τρομερά ευχαριστιμένος μέχρι σήμερα!!!...αγόρασα προχτές μια pedaltrain pro-sc και έκατσα να προσαρμόσω τα πετάλια μου επάνω της....κούμπωσα στο one spot όλες μου τις παραμορφώσεις,distortions,overdrives,fuzz,compressor,wah,boost κλπ...και έχω και το power plant του Θωμά για όλα τα άλλα(delay,chorus,octavier,modulation μπλα,μπλα,μπλα) και δουλεύει πάρα πολύ καλά....το πρόβλημά μου είναι ότι το one spot βγάζει ένα ηλίθιο σφύριγμα μόλις το συνδέω στο ρεύμα και στη συνέχεια με κάποιον τρόπο αυτός ο ήχος μεταφέρεται σε όλη την πεταλιέρα μου με αποτέλεσμα να βγαίνει από τον ενισχυτή μου!!!!!Μόλις το βγάζω από το ρεύμα αυτός ο θόρυβος κάνει κάτι σαν fade out σιγά,σιγά και μετά εξαφανίζεται!!!Μάλιστα εάν βάλεις τον μετασχηματιστή κοντά στο αυτί σου μπορείς να το ακούσεις ξεκάθαρα και να καταλάβεις πως το πρόβλημα προέρχεται από εκεί....έχω σπαστεί πάρα πολύ πραγματικά..σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούργιο one spot αλλά φοβάμαι μην μου ξανασυμβεί το ίδιο κάποια στιγμή..είχε κανείς άλλος κάποιο παρόμοιο ή κάποιο άλλο πρόβλημα με το one spot??Τι να κάνω,βοηθήστε με!!!

--[CROATOAN]--

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν το ειχα ποτε αυτο το θεμα με το one spot αλλα το ειχα με ενα φορτιστη κινητου...οπως το λες..οταν εβαζα το αυτι μου κοντα ακουγα το σφυριγμα...μαυρα τα μαντατα για την σερενατα...σε αλλη μπριζα το δοκιμασες?

I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσπάθησε να απομονώσεις το πρόβλημα: βγάλτα όλα από πάνω του και άρχισε να συνδέεις πάλι ένα-ένα τα πετάλια σου, ακούγοντάς τα για να δεις αν το σφύριγμα υπάρχει ακόμη. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ίδιο το One Spot.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ίδιο το One Spot.

κάτι μας είπες τώρα ;D :P.....το ξέρω πως είναι από το one spot....η απορία μου είναι : Πως στα κομμάτια χάλασε στα καλά καθούμενα?????

--[CROATOAN]--

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οπως σου ειπε και ο bloody_sunday δοκιμασε προσθετωντας ενα ενα τα πεταλια σου να δεις αν οντως καποιο απ ολα δημιουργει προβλημα με το 1spot.

Αν ομως το προβλημα ειναι του τροφοδοτικου,η γνωμη μου ειναι να παρεις ενα σοβαρο μια και καλη αντι να ξαναπαρεις το ιδιο μεχρι να ξαναχαλασει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου