Προς το περιεχόμενο

Κριμα να χαλανε ενα ωραιο thread..Αυτό είναι μόνο ταλέντο


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κριμα που κλειδωσε ενα τετοιο θεμα.. ετσι αποτρεπονται νεοι και παλιοι drummers να διαβαζουν και να γραφουν περι τυμπανων. Διαφοροι και αδιαφοροι,εχουν  οπως φαινεται προβλημα χοντρο και φαρμακερο με αποτελεσμα το σημερινο κλειδωμα.

Γνωμες ευπροσδεκτες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

December αντιλαμβάνομαι ότι ως νέο μέλος και μάλλον όχι πολύ συνηθισμένος στο πως λειτουργούν τα φόρα, το θέμα δεν κλειδώθηκε επειδή υπήρχαν "σκοπιμότητες" αλλά επειδή γινόταν σκοτωμός χωρίς λόγο. Φυσικά το ζήτησε και ο ίδιος ο OP σε τουλάχιστον 2 moderators. Άρα τι ταλέντο κ σαχλαμάρες.

 

Και εννοείται ένα θέμα το οποίο το μόνο σκοπό έχει να μαζέψει γκρίνια δεν έχει λόγο ύπαρξης και φυσικά θα το κλειδώσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Ξεκίνα από τους κανονισμούς που προσυπέγραψες:

http://www.noiz.gr/index.php?topic=3948.0

 

Ο vagelism "κατηγορήθηκε" για χαλαρή εφαρμογή της παραγράφου #7 (έμμεση διαφήμιση) και είχε το δικαίωμα να τοποθετηθεί (όπως και έκανε με πολύ ωραίο τρόπο).

 

Το θέμα χάλασε όχι από αυτό, αλλά από την παρέμβαση ορισμένων θερμοκέφαλων που ψάχνουν για γκρίνια παρά για συζήτηση.

 

Εσύ αυτή τη στιγμή παραβιάζεις το ακόλουθο σημείο των κανονισμών:

....Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος ή τη διαχειριστική διαδικασία θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται ή σβήνεται αμέσως.

...

 

Πιθανώς θεωρείς ότι ο σεβασμός προς τους κανονισμούς (από την πλευρά σου) είναι προαιρετικός. Με τον καιρό θα καταλάβεις ότι κάνεις λάθος.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου