Προς το περιεχόμενο

Αγορα προενισχυσης ηλεκτρικου βιολιου.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα παιδες!Παιζω ηλεκτρικο βιολι σε ενα μικρο σχημα και απο πολυ νωρις καταλαβα οτι ο ηχος μου ποτε δεν θα ειναι τοσο ωραιος μονο με την ενισχυση της κονσολας και τα δυο εφφε της(reverb,delay).οποτε μπηκα στην αναζητηση μιας προενισχυσης η οποια να εχει και εφφε.Εδω 8α επρεπε να ξεκαθαρισω οτι ψαχνω για ενα πολυεφφε πεταλι οπως αυτα των ηλεκτρικων κιθαρων το οποιο να εχει αποθηκευμενα patches ωστε να εχω πολλους και διαφορους ηχους.Ημουν προετοιμασμενος να παρω ενα απο τα φθηνα πεταλια της zoom καθως ειμαι μεγαλος φαν τους.

http://www.thomann.de/gr/zoom_g_1u_guitar_fx.htm

η αυτο:

http://www.thomann.de/gr/zoom_g21nu.htm

ομως επεσα και πανω σε αυτο

http://www.thomann.de/gr/digitech_rp_155.htm

το οποιο εχει looper 20 δευτερολεπτων και ξεκινησε να με ιντριγκαρει πολυ αυτη η ιδεα.και μετα εμαθα κατα τυχη οτι ωραιο λοοπερ εχει και η

http://www.thomann.de/gr/boss_me25.htm

Οποτε στην ουσια παιζουμε με τρεις διαφορετικες μαρκες και εννοειται ολα τα μοντελα αναμεσα σε αυτες τις τιμες.Βομβαρδιστε με με τις γνωμες σας λοιπον.Ευχαριστω πολυ. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιο βιολί αγόρασες, για να σε βοηθήσουμε καλύτερα.

πηρα αυτο φιλε μου

http://www.thomann.de/gr/ns_design_wav_4_violine_bk.htm?sid=fd8a5f6ac461a3c8426badde7baa5b32

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία,

 

Πρώτον, αν θέλεις όσο το δυνατόν πιο φυσικό ήχο επέστρεψε καλύτερα στο φυσικό βιολί. Έχω παίξει άπειρα ηλεκτρικά βιολιά, πολύ πιο ακριβά από αυτό που έχεις, αλλά κανένα δεν βγάζει φυσικό ήχο. Αν θέλεις τον ιδιαιτέρο ήχο που έχουν τα ηλεκτρικά βιολιά και θέλεις να βάλεις διάφορα εφέ απο πάνω είσαι οκ.

 

Δεύτερον, άλλο προενίσχυση άλλο τα πολυεφέ που παραθέτεις. Προενίσχυση που έχει σχεδιαστεί και για βιολί είναι αυτό http://www.thomann.de/gr/headway_edb1_sheer_acoustic_eq_di.htm και  αυτό http://www.thomann.de/gr/fishman_aura_spectrum_di.htm Μπορείς επίσης να πάρεις ένα ενισχυτή για ακουστικά όργανα.

 

Όσον αφορά τα εφέ δεν μπορω να σε συμβουλέψω και πολύ. Δεν τα γνωρίζω αυτά τα πολυεφέ. Αλλά ό,τι και να σου πει κανείς, δοκίμασέ τα πρώτα όσο μπορείς, γιατί αλλιώς ακούγονται με κιθάρες και αλλιώς με το NS Design.

http://brokentempo.bandcamp.com/

www.brokentempo.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεύτερον, άλλο προενίσχυση άλλο τα πολυεφέ που παραθέτεις.

Κατσε γιατι εχουν τοσο μεγαλη διαφορα εφ'οσον και τα πολυεφφε προενισχυουν το σημα μεσω του EQ.γιατι και το πρωτο που μου εδειξες EQ δεν ειναι?

Οσο για τα υπολοιπα,δεν εχω προβλημα με την χροια του βιολιου και δεν αναζητω να την κανω οσο πιο φυσικη γινεται.Απλα εκτος απο καλο ΕQ θελω και να εχω καλα εφφε.

Και το κυριοτερο.....στα ποδια μου!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου