Προς το περιεχόμενο

Squier Stratocaster clip


Smash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι ρε παιδιά, δηλαδή έλεος ποιά με αυτές τις Squier Fender!!! Δηλαδή τις έχουνε απαξιώσει εώς εκεί που δεν πάει και γι αυτό έκανα ένα βίντεο να δείτε πως όχι με πολλές απαιτήσεις, δηλαδή εγώ

 

Στο βίντεο χρησιμοποιώ απλά ένα RP 255 Digitech και τίποτα άλλο, μπορούν αυτές οι κιθάρες να βγάλουν έναν αξιοπρεπέστατο ήχο ακόμη και με τους μαγνήτες που φοράν μόλις τις αγοράζετε!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  Δεν έχω διαβάσει κάποιο ουσιαστικό σχόλιο που να ''απαξιώνει'' κάποια squier, τουλάχιστον σε αυτό το φόρουμ, πέραν από ένα δυο ποστ που είναι ισοπεδωτικά αλλά συμπεριλάμβαναν και πολύ ακριβότερες κιθάρες, σιγά μη γλύτωναν οι squier. Πάντως για τις classic vibe (τέτοια μάλλον είναι και η δικιά σου αν κρίνω από την ταστιέρα-μπορεί να κάνω λάθος) έχω ακούσει πολύ καλά λόγια εδώ, ακόμα και για τους μαμήσιους μαγνήτες.

 

Υ.Γ. Μου άρεσε το cover σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντως σε εναν ηχο γεματο gain τον μικροτερο παραγοντα τον παιζει η κιθαρα, ειτε ειναι squier ειτε american fender ειτε οτιδηποτε αλλο. Το cover πολυ ωραιο βεβαια οπως κ το παιξιμο με τα arpegios κ τον γεματο τονο του neck μαγνητη αλλα οχι ενδεικτικο για την ποιοτητα της κιθαρας.

Lets ...Rock!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου εχεις εν μέρη ένα δίκιο (ως προς τους μαγνήτες) και γενικά βγάζει αξιόλογες κιθάρες και η Sqiuer, όπως και η Ltd και η Epiphone, όμως αν θέλεις το κατι παραπάνω  οπως αρκετοί κιθαρίστες και μην κρυβόμαστε ειτε σε μαγνητες, ειτε σε φινιρισμα, ειτε σε ποιοτητα, και έχεις $$$$ για το κατι παρανανω οι Fender, Esp, Gibson ειναι μονοδρομος.

 

Αυτα  :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου