Προς το περιεχόμενο

About Clavia ...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα σας πω μια ιστορια.

Τον Ιανουαριο αποφασισω να παρω ενα καινουργιο stage piano, περισσοτερο για να μελεταω παρα για live. Πουλαω το καλο μου Yamaha S80(respect),το οποιο για 4 χρονια με συντροφεψε αβασανιστα στην μελετη μου, στον φιλο freemind, και μετα απο ερευνα στο internet, και παροτρυνσεις γνωστων και φιλων αγοραζω ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ το Νord Stage 88.To αγορασα απο καταστημα των Αθηνων(δεν θα αναφερω το ονομα του) οι κατοχοι του οποιου τυγχανουν να ειναι και φιλοι μου μετα απο την συνεργασια που εχουμε τα τελευταια χρονια. Το πηρα μεσω της ΑDAMCO φτηνοτερα απο το Thomman.

Το πρωτο οργανο μετα απο δυο μερες χρησης, καποια πληκτρα αρχισαν να κανουν εναν ηχο σαν να τριβονται δυο μεταλα μεταξυ τους, οταν το πληκτρο επανερχοταν στην φυσικη του θεση(δηλαδη γκλινκ,γκλινκ....).

Παρακαμτω το μαγαζι και το πηγαινω κατευθειαν στην Adamco. Το δευτερο που μου δεινουν ειχε τρεις γκρατζουνιες,ενα μικρο σπασιματακι σε ενα απο τα button του και καποια πληκτρα εκαναν τον ιδιο θορυβο.

Mετα απο μερικα email μεταξυ εμου και της Clavia μου απαντανε με αυτο :

 

Hello, i talked to Adamco today and they say its nothing wrong with the keyboard. I was also talking with the production team about this and they say that small differences can occur in the keyboard and since clearing this up Adamco as well i feel that this is just what it is, a small difference wich is normal, i hope after this you can finally enjoy your new keyboard, take care

 

Alexander Frodinger

Clavia technical support

 

Δηλαδη το ατομο μου λεει οτι πρεπει να πληρωσω ενα οργανο 3000 euro, αυτο να κανει σαν κουδουνιστρα και απο πανω οτι ειναι και κατι φυσιολογικο.

Πηγαινω και το δευτερο οργανο στην Adamco στις 1 Mαρτιου και μου παραγγελνουν ενα καινουργιο το οποιο εφτασε στην ελλαδα στις 16 Ιουνιου ενω απο την Adamco μου ειχαν πει τελος Μαιου....Αρα εγω για 3,5 μηνες μελετουσα πιανο στα synth πληκτρα του Kurzweil ...

Πηγαινω την δευτερα να τσεκαρω το μηχανημα για να το παρω επιτελους και τη να δω. Ρε παιδια εκτος οτι το σασι σε μερικα σημεια ειχε πανω στο κοκκινο καποιες ασπρες πιτσιλιες, σε ενα σημειο το σασι ειχε ενα μικρο τσαλακομα...Εκτος αυτου οταν παταγες τα μαυρα πληκτρα του κλαβιε ετριζε ολο το σασι !!!

Ζηταω φυσικα τα χρηματα μου αλλα αυτοι επιμενουν να ανοιξω και δευτερο. Εκτος του κουδουνισματος των πληκτρων το αριστερο του κλαβιε στην επαναφορα εκανε ενα επιβλητικο ΝΤΟΥΠ που ακουγοταν περα μακρια ... Ενοειται οτι δεν εβαλα κανενα απο τα δυο στην πριζα να δω εαν δουλευει....

Ζηταω τα λεφτα μου πισω,δεν μου τα δινουν διοτι δεν τα αγορασα απο αυτους, και στελνω το οργανο χωρις να το εχω αγγιξει καν, δηλαδη δεν το πηρα σπιτι, στο μαγαζι να το πουλησουν για να παρω μετα κατι καινουργιο. Ελπιζω να πουληθει ωστε να μελετησω και εγω καποτε σαν ανθρωπος...

 

Παιδια ξερω οτι η Clavia ειναι μια εταιρια που βγαζει οργανα που χρησιμοποιουν πολοι επαγγελματιες, τα οποια σε βαθος χρονου μπορει να ειναι πολυ αξιοπιστα και οτι οι Adamco(εαν παραβλεψω οτι ειναι μεγαλο καφενειο επειδη δεν εχει ενα μηχανημα για τεστ) εχει πολυ εξυπηρετικους υπαληλους οι οποιο πραγματικα προσπαθουν να βοηθησουν. Ξερω ομως ακομη οτι οταν εχεις συνηθισει στην ποιοτητα κατασκευης μιας ΚAWAI, μιας YAMAHA και μιας KURZWEIL δεν μπορεις να συμβιβαζεσαι με κουδουνιστρες, γιατι μονο εως τετοιο βλεπω το συγκεκριμενο οργανο.

Δεν ξερω τι εμπειριες εχετε με τα αλλα μοντελα τις εταιριας αλλα οι δικες μου με το συγκεκριμενο μοντελο ηταν τραυματικες. Μπορει να με πειτε περιεργο και "ψειρα" αλλα ειναι δικαιωμα μου να ζητω ενα μηχανημα των 3000 euro(το οποιο πολυ κακως δεν δοκιμασα πριν αγορασω,αλλα που να το δοκιμασω, να παω στην Γερμανια ) να ειναι ΑΨΟΓΟ.

Θα μπορουσα να το κρατησω και να καταπιω τα οσα μικροπροβληματα του μπροστα στο concept του και τον πολυ καλο ηχο, αλλα δεν μπορω να στηριξω μια εταιρια η οποια μου εκανε τετοια ζημια(περισοτερο ψυχολογικη). Θα ηταν κοροιδια προς το ιδιο μου τον εαυτο την στιγμη που εταιριες σαν τις παραπανω που ανεφερα μου εχουν προσφερει πολυ ποιοτικα μηχανηματα. Γιατι να μην στηριξω με τα χρηματα μου αυτες.

Εγραψα ολα τα παραπανω για να καταθεσω αυτη την πολυ κακη εμπειρια μου, γιατι ως μελος αυτου του forum θεωρω οτι επρεπε να την καταθεσω. Δεν πρεπει να γραφουμε μονο τα καλα.... Ακομη δεν το κανω για να αποτρεψω κανεναν απο το να αγορασει Clavia.Αυτα που εγω το βρισκω λαθος καποιον μπορει να μη τον πειραζουν καν.

 

Ευχαριστω .

 

:(

Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ,

Θέλω ν'αλλάξω image...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εγω επεστρεψα το οργανο στο μαγαζι οπως θα εκανε οποιοσδηποτε που δεν ειναι ευχαριστημενος με κατι που αγοραζει. Ομως το οργανο πηγε στο μαγαζι χωρις εγω να το εχω παρει σπιτι μου, το μονο που εκανα ηταν να το δω στην αντιπροσωπεια, αρα ειναι ολοκαινουργιο.

Το ποιος θα το παρει απο εκει και περα ειναι δικο του θεμα. Το οργανο ειναι πια του μαγαζιου. Καποιον, οπως ειπα, μπορει να μην το ενοχλουν καποιες μικρες ατελειες που εμενα ενοχλουν παρα πολυ.

Εγω ειμαι καθαρος με τη συνειδηση μου, το ποιος θα το παρει δεν με ενδιαφερει. Περι ορεξεως ....

Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ,

Θέλω ν'αλλάξω image...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...Εγω ειμαι καθαρος με τη συνειδηση μου' date=' το ποιος θα το παρει δεν με ενδιαφερει. Περι ορεξεως ....[/quote']

 

Έχεις απόλυτο δίκιο και στο κάτω κάτω σε διαβεβαίωσαν από την ίδια την Clavia ότι έτσι τα φτιάχνουν.. Δεν είναι φουκαράς όποιος το αγοράσει αλλά υπεύθυνος της επιλογής του.

Στης φωτογραφίες φαίνεται μια χαρά χρωματικά πάντως. Δεν το έχω δει και από κοντά.. αλλά δεν το έχω δει και σε δράσει εκτός από μια φορα.

Τέλος πάντον με το λίγο που το δοκίμασες πως σου φάνηκε το clavie του σε σχέση με το s80;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ζηταω τα λεφτα μου πισω' date='δεν μου τα δινουν διοτι δεν τα αγορασα απο αυτους, και στελνω το οργανο χωρις να το εχω αγγιξει καν, δηλαδη δεν το πηρα σπιτι, στο μαγαζι να το πουλησουν για να παρω μετα κατι καινουργιο. Ελπιζω να πουληθει ωστε να μελετησω και εγω καποτε σαν ανθρωπος...

 

 

:([/quote']

 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ... κοιτα τι μαθαινεις στα forums.

Να σου πω εγω μια πιο απιστευτη ιστορια ?

 

Πηγα να το παρω εγω απο adamco την προηγουμενη βδομαδα και δεν μου το δωσαν γιατι ηταν κρατημενο για καποιον αυτο που ειχε ερθει!(μονο ενα stage 88 φερανε)

 

ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ !!!.χαχαχαχαχαχαχαχα φοβερο !

 

Ευχαριστω το νοιζ για την πληροφορηση πραγματικα !!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τέλος πάντον με το λίγο που το δοκίμασες πως σου φάνηκε το clavie του σε σχέση με το s80;

 

Το κλαβιε του(εκτος ολων αυτων που ανεφερα) ειναι λιγοτερο βαρυ απο του S80 αλλα ειναι hammer action ενω του S80 απλα weight action.

 

Πάντως εγώ που έχω το Nord Lead' date=' μου έχει βγει σκυλι...![/quote']

 

Σκυλι, αλλα για πες μας για την ποιοτητα του πληκτρου του γιατι στα τεστ εχω διαβασει οτι ειναι αθλιο.

 

(μονο ενα stage 88 φερανε)

 

Δεν εφεραν μονο ενα, ισως ομως τα αλλα που εφεραν,εκτος απο το δικο μου, να ειχαν ηδη παραγγελθει.

Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ,

Θέλω ν'αλλάξω image...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στης φωτογραφίες φαίνεται μια χαρά χρωματικά πάντως.

 

Δεν ειπα οτι ειναι ολα ετσι στο χρωμα. Το συγκεκριμενο ηταν. Παντως το καθενα απ'ολα που δοκιμασα ειχε και ενα διαφορετικο "κουσουρακι" εκτος των πληκτρων.

Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ,

Θέλω ν'αλλάξω image...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ημουν κατοχος ενος nl3.Στο σπιτι επαιζα μια χαρα,στο στουντιο ακομα καλυτερα,οποτε ομως το επαιρνα σε live μονιμως ειχε προβλημα.Εκανε επανεκινηση συνεχεια και τιποτα δεν δουλευε σωστα.Παω λοιπον στην adamco και οι ανθρωποι ευγενεστατα τσεκαρανε το μηχανημα και μου ειπαν οτι ολα καλα απλα πρεπει να εχω σταθεροποιητη ρευματος(300ευρω) γιατι το 3 ειναι πολυ ευαισθητο στο ρευμα.Η απορια μου ειναι η εξης.Τοσα και τοσα μηχανηματα ποτε δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα,το nord τοση ευαισθησια?Τελος παντων ειπα στην adamco να ρωτησει την clavia πιο σταθεροποιητη προτεινει ωστε να δουλευει παντου τελεια.Δεν απαντησαν ομως διοτι δεν θελανε να κανουνε διαφημιση σε καποια εταιρια.Θεωρησα γελοιο το γεγονος ενα μηχανημα των 2000 ευρω να εχει τετοια ευαισθησια στο ρευμα.Και οσον αφορα το κουβαλημα οταν ηδη κουβαλας αλλο ενα πληκτρο και μια βαλιτσα στα live εκτος αθηνας ενα ακομα βαρος οπως ο σταθεροποιητης ηταν προβλημα.Ετσι λοιπον το πουλησα ωραιοτατα σε ενα φιλο που το ηθελε μονο για να γραφει στο σπιτι!Αλλα γενικα η clavia δεν μας τα λεει καλα τελευταια και ειναι κριμα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω ειμαι κατοχος ενος Lead 2x και επισης το βρισκω σκυλι μετα απο 1 χρονο και κατι μηνες χρησεως σε προβες και live. Τα πληκτρα του τα βρισκω μια χαρα, αλλα δεν weighted ή οτιδηποτε τετοιο. Γενικως δεν εχω ακουσει και πολλα παραπονα για την Clavia, και μαλιστα θα αγορασω συντομα και το Electro, για το οποιο εχω επισης ακουσει πολυ καλα λογια.

 

Τωρα για το Stage, παρ'ολο που πηρε βραβειο καλυτερου stage piano, εγω το βρισκω πολυ υπερεκτιμημενο, ΚΥΡΙΩΣ για τα λεφτα του. Τα κουσουρια του ισως να οφειλονται στο οτι ειναι καινουριο μοντελο, χωρις βεβαια αυτο να ειναι δικαιολογια. Παντως φιλε Underground, θυμαμαι το post που ειχες κανει οταν το ειχες αγορασει, και για καποιο λογο δεν μου φανηκες τοτε και τοσο ενθουσιασμενος οταν το πηρες στα χερια σου.

 

Skouter, απο περιεργεια, περα απο αυτα που αναφερονται σε αυτο το thread, τι αλλο ασχημο παιζει με την clavia τελευταια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου