Προς το περιεχόμενο

Πόσες version φτιάχνετε στα κομμάτια σας?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα... Διάβασμα για εξεταστική (λέμε τώρα) και βρήκα αφορμή να κάνω διάλειμμα για να γράψω τη μπασογραμμή σε ένα τραγούδι μου που μου έχει κολλήσει εδώ και κάνα μήνα (συνολικά το κομμάτι το παιδεύω 2 χρόνια)... Επειδή είναι η 4η ή η 5η μπασογραμμή που γράφω για το τραγούδι θα ήθελα να ρωτήσω εσείς συνήθως πόσες version κάνετε στα κομμάτια σας? Δεν εννοώ διαφορετικές μίξεις... Εννοώ διαφορετικές ενορχηστρώσεις, lead σημεία, διαφορετικούς στίχους, drum patterns κλπ... Πράγματα δηλαδή που είναι "ανακυκλώσιμα"... Εγώ ας πούμε πολλές φορές (όπως τώρα καλή ώρα) μπορεί να έχω και 4 και 5 διαφορετικές version! Μερικές φορές και 6! Άλλες πάλι μόνο 1! Επίσης είναι φορές που το πετάω το κομμάτι στα σκουπίδια και κρατάω κάποια μέρη για να εμπλουτίσω ένα άλλο τραγούδι... Εσείς πως δουλεύετε συνήθως?

LA ROJΑ ARMADA

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν εσένα ακριβώς.  ;D

 

Αναλόγως την περίπτωση. Μη νομίζεις ότι γίνεται και διαφορετικά.... σήμερα πλέον και η σύνθεση γίνεται μέσα στο DAW.  ;)

 

Και ας μην ξεκινήσουμε σε παρακαλώ με τις μίξεις... πονεμένη ιστορία.

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου