Προς το περιεχόμενο

Απόψεις για αγορά American Deluxe Strat


ychris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα σε όλους,

σκέφτομαι να αγοράσω την American Deluxe HSS Amber (rosewood fretboard).

θα ήθελα σχόλια εάν έχει υπάρχει άποψη. Επίσης σχόλια και για την John Mayr Strat

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 26
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Καλησπέρα και σε σένα, προκειμένου να λάβεις πιο σωστές απαντήσεις, θα ήταν καλό να αναφέρεις τα είδη μουσικής που θα παίξεις με την κιθάρα που θα πάρεις καθώς και τον υπόλοιπο εξοπλισμό σου (ενισχυτή, πετάλια κλπ).

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε ευχαριστήσω για την ανταπόκριση καταρχήν,

το είδος μουσικής που προσπαθώ να παίξω είναι blues και blues-rock (SRV, Jimi hendrix, A King, John Mayr  ....). Απο εξοπλισμό έχω strat SRV,Les Paul Traditional (θέλω να την πουλήσω),Blues Junior3 και Marshall 20 ενισχυτές, επίσης και πεταλακια TS 808,TS 9,Blues driver BD 2, distortion DS-1, και FUEL TANK power suply.

Πολύ πρόσφατα άρχισα  ηλ. κιθάρα, εδώ και 2 χρόνια (στα 51 μου, έπαιζα ακουστική) και προσπαθώ να κάνω αυτό που μου αρέσει πολύ, επομένως κάθε συμβουλή είναι εξαιρετικά χρήσιμη.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα φιλε.Οι Deluxe ειναι ποιοτικα οργανα με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και ωραιο ηχο, μπορουν να καλυψουν ανετα τα ειδη μουσικης που περιγραφεις, και οχι μονον, ειναι λιγο πιο modern sounding απο τις fender με τον 50ς ηχο (Shadows κλπ), αλλα αυτο δεν ειναι κακο.Απλα και μονο λογω προσωπικης επιλογης θα προτιμουσα SSS configuration, κατα τα αλλα και οι noisless που φορανε καποια μοντελα μου αρεσαν αλλα και οι SC (και αυτο παλι θεμα γουστου).Στις αγγελιες παιζουν κατα καιρους σε ξεφτιλα τιμες, για μενα go for it!

 

Thank God for the rain....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα , φιλε chris. H Deluxe ειναι μια πολυ καλοφτιαγμενη fender με ολα τα καλουδια πανω ( compound radius neck , locking tuners , συστημα n3 για πολλες επιλογες στους συνδυασμους των μαγνητων κλπ). Ειναι κατα τη γνωμη μου αρκετα all around οργανο (ειδικα η hss) , αλλα νομιζω με λιγο πιο μοντερνο ηχο απο τις vintage fender. Για τα ειδη που παιζεις η SRV ειναι νομιζω πιο καταλληλη (για το δικο μου χερι ειναι μαλιστα απο τις καλυτερες fender). Η john mayer ειναι επισης εξαιρετικο οργανο με προσανατολισμο πιο κοντα στο ειδος που σε ενδιαφερει.

Συμπερασμα... Μαλλον εισαι καλυμενος απο τα οργανα που ήδη εχεις. Αλλα αν εχεις αποφασισει να δωσεις κι αλλο χρωμα στη ζωη σου, go for it. Απο τις δυο προτεινω J. Mayer , εκτος αν σκεφτεσαι να πειραματιστεις και με αλλα ειδη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα.

 

Η american deluxe ειναι πολυ ωραιο οργανο, καλοφτιαγμένο-προσεγμένο και ειναι πολύ καλη επιλογή. Προσωπικα θα άλλαζα τους μαγνητες με κατι πιο vintage. Και μαλλον με τους texas special! Τοτε πιστευω πως θα ήταν άψογη.  ;)

 

Για την john mayer δεν εχω γνώμη αλλα γενικά τα Signature μοντελα ποτε δεν μου γεμιζαν το ματι... (πχ. η clapton strat δεν ειναι παρα μια Standard με μικρες δια φορες στο hardware. Οχι στα ξυλα.)

 

Προσωπικα θα σου προτεινα την fender american standard sss. Την έχω και είμαι πλήρως ευχαριστημενος.  ;) (Η hss νομιζω πως χρειαζεται μια μικρη αναβαθμιση στους μαγνητες. Χωρις να ειναι απολυτο αυτο βεβαια.)

 

Επισης ένα παρα πολυ καλο οργανο που θα επαιρνα ανεπιφύλακτα ειναι αυτό:

 

http://www.thomann.de/gr/fender_57_american_vintage_mn_2cs.htm

 

Ελπιζω να βοήθησα λιγο... Καλές αγορές!

 

edit: Oλα τα οργανα που εχουν προαναφερθεί θα σε καλυψουν πληρως σε αυτο που θες, απλως το καθε απο τα παραπανω εχει και την "ιδιοτροπία" του με την καλή έννοια.  :)

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η american deluxe ειναι εξαιρετικο οργανο....εχω μια h/s/s  αυτο που χρειαζεται ειναι αλλαγη μαγνητων με vintage(εγω εβαλα τον tb-5 και 2 vintage ssl-1)  ή οτι αλλο εχεις εσυ αναγκη απο θεμα ακουσματων.Κατα τα αλλα ειναι για μενα η αγαπημενη μου.Ειχα charvel  και την εδωσα γιατι επιασα τον εαυτο μου να παιζω μονο με την DELUXE.Η MAYER που εχω παιξει ...δεν μου ειπε τιποτα απολυτως.Προσωπικα δεν μου αρεσαν καθολου και οι μαγνητες που φοραει.

RUN FOREST....RUN!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όπως είπαν και τα υπόλοιπα παιδιά, για το είδος που θες να παίξεις, ίσως έχεις θέμα με τους μαγνήτες της american deluxe. Προσωπικά, αν έκανα τώρα αγορά strat έχοντας budget κοντά στα λεφτά της deluxe και με το μουσικό προσανατολισμό που θέτεις, θα έπαιρνα μια american standard και θα της έβαζα ένα σετ μαγνητών με vintage προσανατολισμό.

 

 

 

 

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδια, συγνωμη, αλλά ο ανθρωπος λεει ότι ειναι κατοχος της srv και θελει να παιξει blues και εμεις του λεμε να παρει μια america standard ή μια deluxe  και να αλλαξει μαγνητες ???(μεχρι και texas special του προτειναμε που εχει ηδη). Το set μαγνητων ignatie ειναι καταπληκτικο και αρκετα all around, αλλα ποιος ο λογος να βαλεις tb5 για να παιξεις srv kai mayer???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο εξοπλισμό έχω strat SRV

 

τοτε κρατα τα λεφτα σου και παρε κανα μαματο ενισχυτη. ;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου