Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοσια MIDI Keyboard από μπρίζα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά! θα ήθελα να ρωτήσω το εξής πολύ απλό: Υπάρχουν πολλά MIDI Keyboards - Controlers τα οποία για να λειτουργήσουν παίρνουν ρεύμα ή από τροφοδοτικό, ή απευθείας από την USB ή και τα 2. Μου ήρθε λοιπόν η απορία: ΑΝ πάρω ένα φορτιστή κινητού ή mp3 που είναι από πρίζα σε θηλυκό usb και βγάζει 5volt, 1 Amber και το βάλω στο keyboard θα λειτουργήσει ή θα μου το κάψει? ??? ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικά θα λειτουργήσει, αλλά ο ασφαλέστερος τρόπος είναι να ξέρεις ακριβώς τα τεχνικά χαρακτηριστικά του controller (volt/ampere/dc-polarity) για να είσαι ήσυχος.

 

Σε μηχανήματα που είναι σκέτα controllers και δεν έχουν εσωτερικούς ήχους δεν βλέπω κάποια χρησιμότητα σε αυτό εκτός εάν θέλεις να δουλέψεις εξωτερικά synth racks μέσω midi και χρειάζεσαι ρεύμα για το controller.

 

Δεν το έχω δοκιμάσει οπότε δεν βάζω το χέρι μου και στη φωτιά, μπορεί να λειτουργήσει, μπορεί να σου κάψει και motherboard, leds κτλ.

 

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εκτός εάν θέλεις να δουλέψεις εξωτερικά synth racks μέσω midi και χρειάζεσαι ρεύμα για το controller.

Ακριβώς αυτό θέλω να κάνω! Απλά το θεωρώ περιττό να κουβαλάω λάπτοπ μόνο και μόνο για να λειτουργεί το keyboard και για αυτό κάνω αυτό το post!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίταξε στο πίσω μέρος πόσα volt χρειάζεται και αγόρασε ένα σταθεροποιημένο τροφοδοτικό του εμπορίου.(άλλη τάση παίρνει η θύρα usb και άλλη η τροφοδοσία..)Πρόσεξε μόνο την πολικότητα...Και γώ αυτό κάνω στο m-audio keystation που έχω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου