Προς το περιεχόμενο

Λιγο πιανακι xD


tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Guru

Πολλά ανοιχτά παράθυρα ρε Τρίτωνα...

 

Και ωραίες πιτζάμες!

 

Τώρα για τον ήχο του πιάνου: Δε με ενθουσιάζει. Είναι πολύ bright για τα γούστα μου, αλλά περι τούτου κολοκυθόπιτα...

 

για το κομμάτι: Τώρα θα φανώ σκληρός... :( Είναι μιά από τα πολύ όμορφα ίδια. Η τεχνική σου παραμένει πολύ καλή και μάλλον καλύτερη σε κάθε κομμάτι που κάνεις, όσον αφορά το πιανιστικό μέρος, αλλά όσον αφορά το συνθετικό δείχνεις αδυναμία στο να ξεφύγεις στο ελάχιστο από αυτά που ξέρεις και αγαπάς. Τώρα γιατί να το κάνεις αυτό, δεν είμαι σίγουρος, στο κάτω κάτω το κέφι σου κάνεις, αλλά ως ακροατής θα είχα εξαιρετικό ενδιαφέρον να σε ακούσω χωρίς αυτόν τον πλούτο στο αριστερό χέρι, χωρίς τις κλασσικές Rachmaninov-like αρμονίες και τις αλλαγές με 3ες (απο λα ελ. σε ντο ελ. κοκ)... Κάτι άλλο βρε παιδί μου...

 

Αλλά ακριβώς απο πάνω ακούγεται ο "ακαδημαϊσμός" μου που ίσως δεν έχει θέση εδώ. Το κομμάτι παραμένει πολύ όμορφο, όπως και όλα τα άλλα, η τεχνική σου στο πιάνο πολύ καλή (αν και δε σπας τον καρπό... τέλος πάντων...  :P) και οι πιτζάμες πολύ... μονόχρωμες, αλλά και πάλι τέλος πάντων.  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαιρομαι που σας αρεσε! :)

 

Πολλά ανοιχτά παράθυρα ρε Τρίτωνα...

 

Linux γαρ  ;D

 

Εχεις δικιο για το οτι παιζω στο ιδιο μοτιβο συνεχεια, αλλα απτην αλλη δεν εχω ασχοληθει με συνθεση ποτε.Απλα παιζω οτι βγαινει απο μεσα μου ασυναισθητα, καθαρα αυτοσχεδιαστικα αν θες.Ουτως η αλλως οτιδηποτε εχω ηχογραφησει , δεν μπορει να χαραρακτηριστει ως κανονικη συνθεση-κομματι. :)

 

Για πες για τον καρπο, το σπασιμο βοηθαει τεχνικα? ???

 

(Αγαπαμε Rachmaninoff, Rachmaninoff=θεος, Rachmaninoff > all κλπ κλπ ... ;D)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν το άκουγα αυτό δίχως να γνωρίζω ότι προέρχεται από σύνθ,δεν θα καταλάβαινα ότι δεν πρόκειται για αληθινό πιάνο !!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ παίξιμο. :o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ειμαι πιανιστας...αλλα το πιανο ειναι μαλλον το αγαπημενο μου μουσικο οργανο οσο αφορα τον ηχο που παραγει και τα συναισθηματα που προκαλει. :)

Για την τεχνικη δε μπορω λοιπον να μιλησω ως ειδημων αλλα φαινεται η ανεση σου να παιξεις δεξιοτεχνικα.Ή τουλαχιστον να ακουστεις ετσι απο καποιον που δεν εχει εντρυφησει στον συσχετισμο τεχνικη-βαθμος δυσκολιας αλλα αρκειται στο να ακουει... ;)

 

Για τον ηχο του πιανου μπορω να πω οτι ακουγεται ως ενας πολυ καλος ηχος πιανου απο synth/ηλεκ.πιανο.Οπως ειπε και ο Νικολας,ειναι πιο bright απ οσο θα ηθελα(κι εγω).

 

Στο ζουμι:Ακουσα το κομματι 2 φορες.Την πρωτη ενθουσιαστηκα!

 

Την δευτερη μονο ακουγα χωρις να βλεπω.

Τοτε λοιπον διαπιστωσα οτι με κουρασαν τα πολλα αρπεζ,οι πολλες νοτες οι οποιες δε μ αφηναν ν ανασανω και να απολαυσω τις αλλαγες.

Μαλιστα σε καποια σημεια περιμενα να κοπασει το πραγμα και ν ακουσω τα σφυρια να χτυπουν τις χορδες με ερωτισμο και... :D

Δεν συνεβη,οσο ηθελα εγω τουλαχιστον.

Επισης δεν ακουσα συνθετικα,συνδυασμους διαστηματων που να μου προκαλεσουν ενδιαφερον.Σ αυτο νομιζω πρεπει να δωσεις ενα βαρος και να εμπλουτισεις το ''φρασεολογιο'' σου με περισσοτερη τολμη και ρισκο.

 

Φιλε μου,σε κρινω ως εναν επαγγελματια πιανιστα που αναμφιβολα κατεχει το οργανο τοσο ωστε να κανει σπουδαια πραγματα και ως καποιον που οι μουσικες του κοσμουν το φορουμ.Προσωπικα,περιμενω με ενδιαφερον κι αλλα τετοια βιντεο σου γιατι μ αρεσει το πιανο και εισαι ενας πολυ καλος ''υπηρετης'' του. ;).

Τα συγχαρητηρια μου ειναι αυτονοητα οπως και το ενδιαφερον μου,το υπο του σχολιου μου αποδεικνυομενον.... ;)  :D

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ αντιθέτως θα πω ότι πέραν των Clydermann-ικών περασμάτων το κομμάτι σφύζει από ιδέες οι οποίες είναι όμως πολύ περαστικές και δεν αναπτύσσονται καθόλου.

Φϊλε μου είσαι πάρα πολύ καλός πιανίστας και έχεις πράγματα να βγάλεις. Πολλά. Ασχολήσου λίγο πιο σοβαρά με τη σύνθεση.

Κατά τα άλλα, συγχαρητήρια.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου