Προς το περιεχόμενο

gibson les paul dark fire


Προτεινόμενες αναρτήσεις

μου εχουν δημιουργηθει πολλες αποριες πανω σε αυτο το μοντελο  που θα ηθελα να ψαξω οπως και αλλοι πιστευω...στη θεση του p-90  θα ηταν καλυτερος ενας humbucker??ΠΟΥ ειναι καλυτερος ο p-90?? ΕΠΙΣΗΣ ως προς την ποιοτητα της κιθαρας.....τα ξυλα ειναι καλα?, ο λεμος ευκολος?? γενικα αξιζει αυτη η κιθαρα η το μονο που εχει ειναι το robot system?  αν γνωριζει καποιος ας  με βοηθησει παρακαλω. :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στη θεση του p-90  θα ηταν καλυτερος ενας humbucker??

Δεν υπάρχει δεδομένη απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Όλα εξαρτώνται από τις δικές σου προτιμήσεις και ανάγκες. Αν εσύ προτιμάς humbucker αντί για P90 και η μουσική που παίζεις απαιτεί humbucker, τότε ναι, είναι καλύτερος.

 

ΠΟΥ ειναι καλυτερος ο p-90??

Το ίδιο με το παραπάνω, όλα είναι θέμα προτίμησης. Συνήθως οι P90 μπαίνουν στο neck position ή και στις δύο θέσεις μιας Les Paul (π.χ. όπως αυτή) αλλά δεν υπάρχει κανόνας που να απαγορεύει την τοποθέτηση σε οποιαδήποτε θέση.

 

τα ξυλα ειναι καλα?

Mahogany σώμα και λαιμό έχει, το κλασσικότερο ξύλο κατασκευής των Les Paul.

 

ο λεμος ευκολος??

Δε γνωρίζω, δεν έχω παίξει με τη συγκεκριμένη κιθάρα.

 

γενικα αξιζει αυτη η κιθαρα η το μονο που εχει ειναι το robot system?

Από την περιγραφή και τα χαρακτηριστικά της κιθάρας, θα έλεγα ότι το δυνατό της σημείο είναι πρωτίστως τα ηλεκτρονικά της και δευτερευόντως το robot system.

 

Όπως προείπα, δεν έχω παίξει με την κιθάρα αυτή οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για το αν αξίζει ή όχι αλλά το ζήτημα είναι για ποιό λόγο σκέφτεσαι να την αγοράσεις.

Αν π.χ. θέλεις μια κιθάρα με robot system, τότε αξίζει. Αν θέλεις μια κιθάρα με ευέλικτα ηλεκτρονικά, τότε υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές.

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου