Προς το περιεχόμενο

rhcp: η εξέλιξη


Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια χαρά σε όλους. ποια είναι η γνώμη σας για το τελευταίο άλμπουμ των peppers? ήταν καλή η αλλαγή του frusciante με τον klinghoffer? εγώ θα' λεγα πως δεν αξίζει με τίποτα ο τελευταίος όσο τον πρώτο, αλλά η νέα δουλειά τους είναι άκρως ενδιαφέρουσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 42
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Εγώ που είμαι fan και τους έχω λιώσει από την εποχή ενός σλοβάκου που είχαν στην κιθάρα πιστεύω ότι δεν τους ταιριάζει ο klinghoffer.Άκουγες το όνομα peppers και σκεφτόσουν funky ρυθμούς με σφιχτή 70's παραμόρφωση και συναισθηματικά ροκ σόλο...οι μελωδίες του frusciante είναι αναντικατάστατες.Είναι σωστό βέβαια που πήραν κιθαρίστα διαφορετικού στυλ(alternative) αλλά και για το είδος που παίζει δεν μου κάνει εντύπωση..έχω ακούσει καλύτερους..σιγά τις συνθέσεις που έκανε στο Ι'm with you..τουλάχιστον εμένα δεν μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον όσες φορές και να τις άκουσα.Θα μπορούσε να παίξει ωραιότερα με τα εφέ και να μην ανοιγοκλείνει απλώς το volume.Eν ολίγοις το άλμπουμ μου φάνηκε πρόχειρο-->πιασάρικο(με την κακή έννοια),μετριότατο και καθόλου πρωτοπορειακό...από την άλλη σε πολλούς αρέσει,εγώ είπα απλώς την γνώμη μου έχοντας ερευνήσει την δισκογραφία τους καλά.

 

Υ.Γ: εκτός του ότι μου φαίνεται αδιάφορο το παίξιμο του νέου κιθαρίστα,με ενοχλεί που παίζει λίγο από όλα τα όργανα και δεν εστιάζει στην κιθάρα.(τα τελευταία χρόνια είχε προτεραιότητα τα ντραμς πχ)

Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου