Προς το περιεχόμενο

8ιντσο ηχειο/κωνος για συνοδεια σε 12ιντσο


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ελυσα εναν f.frontman 15g που ειχα κ σκεφτομαι να τον χρησιμοποιησω σαν 2η καμπινα συνοδεια στη  φτηνη 12ιντση που εχω του epi vjnr. (δεν της εχω αλλαξει ουτε αυτης ηχειο ακομα , οταν μπορεσω καποια απομιμιση του blue alnico της celestion μαλλον .... με τρυπημα στη καμπινα να γινει ανοικτη μαλλον)

 

Ποιο ειναι το καλυτερο ηχειο που εχετε να μου προτεινετε σε 8 ιντσες ? Απο καθαρα ιντερνετ research εχωκαταληξει στο να περιμενω να βγει κ να παρω το celestion eight 15 που παρουσιασαν στο ναμμ2012 αλλα ειναι κεραμικο κ οχι αλνικο κ εχω ενδοιασμους.

Ο ηχος μου ειναι μεταξυ τερμα σπασμενου πριν γινει hardrock-μεταλ .... (η και κανονικο μεταλ αναλογος το κομματι).

 

Πιθανοτατα να μην αλλαζα ηχειο αλλα αυτο ειναι 4ohm και το αλλο της επι 16 ...Οποτε δε βρισκω τροπο να παιζω κ με τις 2 ταυτοχρονα

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε σε καλύπτει το 12" της Epi? Με το 8" δε θα έχεις ιδιαίτερη διαφορά εκτός αν βάλεις επάνω κανένα θηριάκι ή και κανένα 10" αν χωράει (μπορεί να χωράει αν βγάλεις το σασί-πλακέτα του 15g).

 

Εγώ είχα μετατρέψει έναν marshall mg15 με 8" σε καμπίνα 1Χ12"! Χωρούσε το 12" όταν έβγαλα το μεταλλικό σασί του ενισχυτή και έβαλα ένα ξύλο εκεί που ήταν η πρόσοψη με τα ρυθμιστικά του mg15.

 

Πάρε ένα 16Ω speaker για να έχεις 8Ω όταν τα βάζεις παράλληλα(πολύ συνηθισμένη αντίσταση στα 8Ω).

 

Προτείνω το παρακάτω αν χωρά(μάλλον χωρά αν βγάλεις το σασί)

http://www.thomann.de/gr/celestion_bl10_100_16_ohms.htm

 

Το έχω βάλει σε benton ga15 λαμπάτο και σε VHT sp6 κι είναι πολύ δυνατό κι ογκώδες μεγάφωνο. Έχει headroom συν μεσαίες και μπάσες που δεν έχουν άλλα 12"... και από πρίμες είναι αρκετά smooth, δηλ. ό,τι πρέπει για distortion.  Κάνει για μπάσο ή κιθάρα αλλά λειτουργεί άψογα με τους λαμπάτους κιθάρας όπου το έβαλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου