Προς το περιεχόμενο

Kurzweil PC3 Le8-Αποριες


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρεται! Ειμαι προσφατος κατοχος του Kurzweil pc3 le 8 και θα ηθελα να μου ξεδιαλυνετε μερικες αποριες που εχω. Κατά την συνδεση με κονσολα η με καρτα ηχου (stereo connection) διαπυστωνω ότι το σημα που στενει το Kurzweil είναι ελαχιστο. Η απορια μου είναι αν γενικα τα Kurzweil τεινουν να στελνουν ελαχιστο σημα ή αν η εξοδος εχει καποιο προβλημα. Αν ισχυει το πρωτο ενδεχομενο , εχω την δυνατοτητα διαμεσου εσωτερικης ρυθμισης να τροποποιησω το σημα του line out ; Αν ναι θα ηταν ευκολο να μου πειτε πως ακριβως; Tελος, σε κάθε προσπαθεια μου να βγαλω από κονσολα μονοφωνικα το Kurzweil ( mono από την θυρα left line out) , διαπυστωνω ότι το σημα είναι υπερβολικα χαμηλο και παρατηρω εμφανεστατη αλλοιωση στην ποιοτητα του ηχου. Γιατι συμβαινει αυτό ; Ολες οι συνδεσεις εγιναν με αριστα λειτουργικα PA οποτε δεν υπαρχει πιθανοτητα τα ηχητικα μηχανηματα να ειχαν βλαβη. Ευχαριστω εκ των προτερων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σχετικά με το χαμηλό output, επισκέψου το λινκ που σου παραθέτω για το PC3 (το ίδιο μενού θα έχουνε) και θα το διορθώσεις στα δικά σου μέτρα και σταθμά. Όχι μόνο τα dB αλλά και το eq του.

 

http://kurzweil.com/knowledgebase/pc3k8/troubleshooting/267/

 

 

Τα output είναι balanced.

 

www.sonicspace.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Κάνουμε συχνά - πυκνά κάποια σφάλματα.

 

Το πρώτο σφάλμα που κάνουμε είναι να προσπαθούμε να συνδέσουμε κάποια μηχανήματα μονοφωνικά και ειδικά μηχανήματα τέτοιας κατηγορίας.

 

Το δεύτερο σφάλμα είναι να μην χρησιμοποιούμε της balance εξόδους, όταν αυτές είναι διαθέσιμες στα μηχανήματα.

 

Το τρίτο σφάλμα είναι να μην συμβουλευόμαστε το manual του κατασκευαστή, όσον αφορά την σωστή συνδεσμολογία, τις ρυθμίσεις και γενικότερα τις δυνατότητες του οργάνου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου