Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για μεμβράνη snare


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρεται  :) Βρίσκομαι σε δίλημμα για το ποια μεμβράνη να πάρω για το snare μου, το οποίο είναι ένα ξύλινο 14αρι από το σετ της yamaha το Stage Custom Advantage. Η -άθλια- μεμβράνη που ήταν πάνω έχει πια φτουρίσει... Είχε που είχε άθλιο ήχο  :P

Ποια μεμβράνη προτείνετε; Λέω να πάω για την Evans G2.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ερωτηση σου ειναι τραγικα γενικη...

 

Στην επιλογη σου μεγαλο ρολο θα παιξει το ΕΙΔΟΣ της μουσικης που παιζεις,το αν βαρας πολυ ή οχι,ο ηχος που θες να πετυχεις ,το μεγεθος της μπαγκετας που χρησιμοποιεις κτλ.

 

Εδω θα βρεις εναν αριστο οδηγο για να επιλεξεις

 

http://www.noiz.gr/index.php?action=articles;sa=view;article=48

 

Προσωπικα κινουμαι μεταξυ Remo coated ambassador (για ηχογραφησεις) και REMO COATED EMPEROR για live & γενικη χρηση,πολυ δημοφιλης λυση ειναι και η Remo CS Coated Ambassador.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με username Cannibal Corpse, μάλλον θα σε βολέψει περισσότερο το CS Coated ambassador και θα αντέξει και λίγο παραπάνω  :P  

 

Διαφορετικά κλασσικά Ambassador για ότι άλλο κι αν παίζει κανείς.

‘You gotta be willing to die for the motherf@cker.’

 

-Elvin Jones

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγγνώμη εάν η ερώτηση ήταν ασαφής και γενική, απλώς επειδή δε προορίζεται ούτε για κάποια ηχογράφηση, ούτε για πρόβες, ούτε για συγκεκριμένο είδος μουσικής (προς το παρόν τουλάχιστον, διότι σπάνια παίζω τραγούδια -κυρίως ροκ-), το θεώρησα αυτονόητο. Η χρήση προορίζεται κυρίως για τεχνικές και άλλες ασκήσεις, απλά δεν αντέχω άλλο τον ήχο της τρέχουσας μεμβράνης μου. Έχω παίξει σε ίδιο ταμπούρο και σε studio κιόλας με την Evans G2 και μου άρεσε αρκετά ο ήχος. Απλώς επειδή υπάρχουν πολλές και διαφορετικές ζήτησα προτάσεις για κάτι άλλο, επίσης αξιόλογο και καλό. Ζητώ συγγνώμη και πάλι για την ασάφειά μου.Οι μπαγκέτες που χρησιμοποιώ είναι 6Α.

 

 

Υ.Γ: Έπειτα από την ανάγνωση του οδηγού, περισσότερο κινούμαι πλέον ανάμεσα σε 2 Remo: είτε την Ambassador Coated, είτε την CS Emperor Coated. Τις άκουσα και της 2 μέσω Youtube (σε διαφορετικά από το δικό μου, βέβαια, ταμπούρα) και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ ο ήχος τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ δημοφιλείς είναι και οι Remo Powerstroke 3 - Evans Genera που είναι ουσιαστικά Ambassador με ενα μικρό ring απο κάτω για να μήν κουδουνάει πολύ το ταμπούρο. Υπάρχουν και οι genera dry με τρύπες περιμετρικά του δέρματος που έχουν ακόμα πιο κομμένο ήχο, και γενικά άπειρες επιλογές... Ξεκίνα απο κάπου για να έχεις σημείο αναφοράς για την επόμενη φορά... Ποτέ δεν μου άρεσαν πάντως τα διπλά δέρματα για ταμπούρο (Emperor-G2) αλλά αυτά όλα είναι θέμα γούστου.

 

Τσέκαρε κ αυτό:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου