Προς το περιεχόμενο

Threads - Ανθολογίες


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με αφορμή το thread για τους καλύτερους ντράμερ (οι οποίοι μετουσιώθηκαν σε "σπουδαιότερους" ντράμερ, εξίσου ατυχώς κατά τη γνώμη μου), θα ήθελα να :

 

α) Επαινέσω το κίνητρο του pericles, το οποίο κατανοώ πλήρως όντας θαυμαστής του εκπληκτικού αυτού μουσικού οργάνου και,

 

β) Επιπλήξω για τη μέθοδο που ακολουθήθηκε.

 

Τα λάθη ήταν τα εξής, πάντα κατά τη γνώμη μου:

 

1. Κανείς δεν έχει λόγο να παραθέσει τους καλύτερους / σπουδαιότερους / ξέρωγω ντράμερς κατά τη γνώμη ενός περιοδικού από το 1997. Πέραν του ότι οι πληροφορίες (και οι αξιολογήσεις) είναι παρωχημένες (όχι δα και πρότυπο ο Topper Headon), θα ήθελα να διαβάζω για τις προσωπικές και μη-δημοσιογραφικές αξιολογήσεις των μελών του νοιζ, καθότι ακριβώς αυτά τα μέλη έχουν (θεωρώ) βαθύτερη σχέση με αυτά τα πράγματα από οποιοδήποτε επιτελείο περιοδικού. Ο αχταρμάς στη λίστα που παρατέθηκε (αν και μάλλον δεν έχει τελειώσει) επιβεβαιώνει τις πεποιθήσεις μου : μόνο ένας δημοσιογράφος θα έβαζε τον ντράμερ του Coltrane στην ίδια λίστα με τον ντράμερ των Zeppelin.

 

2. To YouTube δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας καναλιών και playlists για όποιον θέλει να παρουσιάσει μία ομάδα βίντεο σαν σύνολο. Το φόρουμ δεν επιτρέπει να γίνει κάτι τέτοιο με εξίσου αποτελεσματικό τρόπο. Έτσι, η απαίτηση του OP να περιμένουμε να μας διαθέσει 50 (!!!) βίντεο πριν τοποθετηθούμε, δημιούργησε δυσφορία. Θα ήταν πολύ πιο απλό να φτιάξει μία λίστα και να μας δώσει το σχετικό σύνδεσμο.

 

3. Για όποιον θέλει να αναλαμβάνει τέτοια εγχειρήματα, τον καλώ να είναι περισσότερο περιφραστικός. Η λακωνικότητα του OP εδράζεται σε λανθασμένες πεποιθήσεις (τον διαβεβαώνω ότι ουδείς ενδιαφέρεται να ξέρει ποιος παίζει τύμπανα στο "50 Ways To Leave Your Lover") και επίσης σε μία λανθάνουσα αντίληψη "κονφερασιέ" ("Κυρίες και κύριοι... ιδού η ασώματος κεφαλή"), η οποία δεν τιμά το υλικό που παρουσιάστηκε.

 

4. Ως άμεση συνέπεια του (3), είναι προτιμότερο να περιορίζονται τέτοιες λίστες σε 10 (το πολύ) καταχωρήσεις, ώστε το πράγμα να παραμένει φρέσκο και ο OP να διατηρεί αμείωτη την αρχική του διάθεση να παρουσιάσει (και ίσως να μιλήσει για) αυτό το υλικό.

 

5. Τα προσωπικά σχόλια είναι ανεκτίμητα. Δεν με νοιάζει (κανέναν δε νοιάζει) η γενική αντίληψη που μπορεί να έχει το κοινό για τον Μπόναμ... αντίθετα το βίντεο του Πορκάρο (αυτό που παίζει το shuffle από τη Rossana) λέει περισσότερα για τον Μπόναμ απ' όσα έχω διαβάσει ποτέ από δημοσιογραφική πένα. Όταν μάλιστα ο OP είναι ντράμερ ο ίδιος, τότε - πόσο μάλλον - ελπίζουμε σε περισσότερο insight.

 

---

 

Αυτά από εμένα, σαν γενικόλογες συμβουλές προς μία αποτελεσματικότερη και απολαυστικότερη δικτυακή συναναστροφή.

 

 

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου