Προς το περιεχόμενο

Μεταχειρισμένο korg TR ή M50?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σας ενοχλω για μια ακομη φορα... ποιο απο τα 2 οργανα θα μου συνιστουσατε το ενα εχει περισσοτερα εφφεκτς βεβαια αυτο το διορθωνουμε ακομα εχει μεγαλυτερη πολυφωνια αυτο διορθωνεται??????????????????  επισης τωρα για τους ηχους δεν ξερω ειλικρινα ξερω οτι τα triton παιρνουν τεραστιο ευρος και στο κατω κατω o yanni που ακουω ο παπαθανασιου ο JMJ triton χρησιμοποιουν η χρησιμοποιουσαν εχω γυρει προς το ΤR γιατι εχει και sampler δεν ξερω ρε παιδια εσεις τι λετε το θεμα πολυφωνια διορθωνεται??? εσεις τι λετε με δυνατοτητες? και ηχους?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 35
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

η πολυφωνια ειναι στανταρ σε καθε οργανο...

 

δεν μας ειπες ομως για τι ειδος μουσικης ενδιαφερεσαι...

 

ο,τι θες,στην διαθεση σου :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το m50 έχει πιο σύγχρονους ήχους από αυτούς του TR που είναι βασισμένοι στα Triton και παρωχημένοι, πολύ κοντά στο 2000. Επίσης όλοι οι ήχοι συνοδεύονται από drumtrack, ειδικά στα combis υπάρχουν αρκετά ενδιαφέρονται πράγματα για να πάρεις ιδέες και έχεις και το touchscreen και τα pads μπορείς να αναθέσεις ένα κύκλο συγχορδιών.

 

Γενικά είναι πιο καινούργιο όργανο, τα effects είναι ίδια με αυτά του m3- στο TR νομίζω είναι μόνο 1 insert-, πολυφωνία υπέραρκετή -80- και υπάρχει και ο pc editor που βοηθάει αρκετά, δεν θα το συζητούσα καν για το TR ειδικά σε αυτόν τον τομέα μουσικής.

 

Υπάρχει ικανοποιητική βιβλιοθήκη ηλεκτρονικών ήχων ROM, για sampling μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο εξωτερικό sampler αν χρειαστεί για αρχή είναι ένα καλό όργανο το m50.

 

Βέβαια σε αυτές τις τιμές που έχουν φτάσει m3+radias μεταχειρισμένα δεν θα έπρεπε να ασχολείσαι καν με το m50...

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εαν παρεις το m50 δε χρειαζεσαι κατι...εκτος αν θελεις να βαλεις τη λειτουργια karma...

τοτε μιλαμε με πμ να σου μιλησω εκτενεστερα για το τι προσφερει η λειτουργια αυτη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλα επειδη θα το αγορασω τι πρεπει να παρω επιπλεον?

 

Να προσέξεις να τρέχει το τελευταίο operating system 1.1.0 (το γράφει στη οθόνη έναρξης όταν ανοίγεις το όργανο), να έχει το εργοστασιακό cd εγκατάστασης για το pc editor, τα manuals, τον μετασχηματιστή του και εάν έχει  ακόμη έγγύηση.

 

Θα χρειαστείς μία sd card 1-2Gb (προσοχή όχι hsdc-δεν θα τη διαβάσει) εάν θες να φορτώσεις/μεταφέρεις ήχους, δεν χρειάζεται να τους φορτώσεις τους ήχους για να τους ακούσεις τους ακούς κατευθείαν από την sd card!

 

και ένα damper/sustain pedal για να παίζεις πιάνα/rhodes κτλ, καλύτερα να πάρεις το εργοστασιακό της Korg το DS-1H γιατί το όργανο υποστηρίζει τη λειτουργία half pedal.

 

για πληροφορίες και support εδώ:http://www.korg.co.uk/products/workstations/m50/ws_m50.asp και ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε.

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αχαα http://www.adoos.gr/post/21071208/yamaha_tyros_4_61key_keyboardanot1500

 

κοιταξτε απο κατω... δεν ξερω να το παραγγειλω απο την αλλη τους εστειλα ι μειλ γιατι δεν εχουν τηλεφωνο και μου απαντησαν καπως σαν εταιρια περιεργο για αγγελια.... λετε να μου φανε τα λεφτα η να γινει τιποτα περιεργο 

 

 

Dear Spyros,

 

Thank you for your inquiry dated today.

 

We have so many of the Korg M50 Synthesizer in stock,This is Brand New comes with complete accessories sealed in it's original factory box ( Hard cases) with 2 years international warranty and 90days return policy.

 

 

QUOTATION:

 

Korg M50 61-Key Synthesizer Workstation............?400.00 EUR

 

Shipping fee to your doorstep cost ?50.00 EUR

 

As for the price we want you to know that we are selling to you at that price because we deal in the sales of large units of goods and moreover we are also trying to expand our business worldwide.

 

Secondly,we order for a very large quantities directly form the manufacturer and hereby bring a great discount to per unit price(retail price)

we are running on a promo to gain more customers worldwide

 

 

We ship to your door step via FedEx/ DHL shipping company and within 2days you will get your package at your door step. Do get back to us with your Phone Number and Full Shipping Address so that we can package and document your order ready for shipment.

 

How many unit do you want to Buy?

 

Awaiting your response Asap

 

Thanks and Best Regards

 

Harry

 

 

------------------------------------------------------------

 

 

Αγαπητέ Σπύρο,

 

Σας ευχαριστούμε για το ερώτημά σας με ημερομηνία σήμερα.

 

Brand New Έχουμε τόσα πολλά από την Korg M50 Synthesizer σε απόθεμα, είναι αυτού έρχεται με πλήρη αξεσουάρ σφραγισμένο στο κουτί του εργοστασίου της (Hard περιπτώσεις) με 2 χρόνια διεθνής εγγύηση και 90 ημέρες πολιτική επιστροφής.

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

 

Korg M50 61-Βασικά Workstation Synthesizer ............ ? 400,00 ευρώ

 

Η στέλνοντας αμοιβή για το κόστος κατώφλι σας 50,00 ? EUR

 

Όσο για την τιμή που θέλουμε να ξέρετε ότι πουλάμε σε εσάς σε αυτή την τιμή, επειδή ασχολούμαστε στις πωλήσεις των μεγάλων μονάδων των εμπορευμάτων και, επιπλέον, προσπαθούμε επίσης να επεκτείνει τις δραστηριότητές μας σε όλο τον κόσμο.

 

  Δεύτερον, προκειμένου για πολύ μεγάλες ποσότητες αποτελούν άμεσα με τον κατασκευαστή και το παρόν φέρει μια μεγάλη έκπτωση για την τιμή ανά μονάδα (λιανική τιμή)

  που εκτελούνται σε ένα promo για να κερδίσει περισσότερους πελάτες σε όλο τον κόσμο

 

 

Στέλνουμε στην πόρτα σας βήμα μέσω FedEx / DHL ναυτιλιακή εταιρεία και μέσα σε δύο ημέρες θα πάρετε το πακέτο σας στο κατώφλι σας. Να πάρει πίσω σε μας με τον αριθμό τηλεφώνου σας και την πλήρη διεύθυνση αποστολής, έτσι ώστε να μπορούμε να συσκευάζουν και να τεκμηριώσει την παραγγελία σας είναι έτοιμη για αποστολή.

 

Πόσες μονάδα θέλετε να αγοράσετε;

 

Αναμένοντας την απάντησή σας Asap

 

Ευχαριστώ και τις καλύτερες ευχές

 

Harry

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου