Προς το περιεχόμενο

samy and the paragas


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα τελευταία 2,5-3 χρόνια που αποφάσισα να ξαναπιάσω δουλειά εις το σπορ επένδυσα κάποια λεφτούλια σε εξοπλισμό ,φτηνοπράγματα ,αλλά μου είναι υπέραρκετά .

Πάει λίγος καιρός που έχω αποκτήσει μια σχετική οικιότητα με το μηχάνημα του διαβόλου του DAW και ξαφνικά διαπίστωσα πως δεν είχα μουσικούς για να παίξω  ???

Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Παράγκας που με συνδράμουν στο καλλιτεχνικό μου έργο . Ήδη δουλεύουμε πυρετωδώς πάνω σε 3 νέα άσματα και οι 3 νέες παράγκες που ενέσκυψαν εις την πτωχική μου παράγκούπολη με βοηθούν τα μάλα .

Επ ευκαιρία της σημερινής αγοράς ,σας παρουσιάζω τα 3 έγχορδα παραγκάκια  ;D ;D ;D

 

Από αριστερά προς τα δεξιά

 

  LAG gla t66d, η πρώτη μου ακουστική αγορασμένη πριν 2,5 χρονια ,ίσα για το ξεσκούριασμα ,τελικά με σαγήνευσε με το πλούσιο ηχητικά όγκο της και με έμπασε στο τρυπάκι να ασχοληθώ με τα ακουστικά όργανα για πρώτη φορά.Μου έχει σακατέψει τα χέρια ;D ;D με το φαρδύ και σκληρό της τάστο ,αλλά χαλάλι της ,γιατί μου έσιαξε μυες και με ενέπνευσε  8)

 

HONDO deluxe series 830 καθότι ο κουμπάρος και πρώην μπασίστας μου έχει συνταξιοδοτηθεί από τότε που τα παρατήσαμε το 91 και καθότι εγώ μικρώτερος σε ηλικία κατά 14 ολόκληρες μέρες και επομένως ενεργός μουζικάντης κατεσχέθει το εν λόγω ξσύλο δια να μην έχω κάθε λίγο και λιγάκι την ανάγκη να προσκαλώ μπασίστες εις τη πτωχή μου παραγκούπολη. 1 σετ χορδές και αντικατάσταση στο κοκκαλάκι της ταστιέρας και παίζει μια χαρά ,μπορώ να είπω πατάει κάτω όλα τα τζαζ μπεις που δεν έχω πιάσει στα χέρια μου ;D ;D ;D

 

JOHNSON JD16SN μόλις σήμερα τη πήρα στα χέρια μου ,ευχαριστώ το Γιώργο ,που τη πούλαγε στις αγγελίες του ΝΟΙΖ και μου προσφέρει όσα η κακούργα η Λαγκ μου στερούσε  ;D μαλακό τάστο και πιο στενό, μάλλον και ηχητικά είναι καλύτερη ,αλλά αυτό θα το δω αφού αλλάξω χορδές. Η αρχική ιδέα ,ήταν να πάρω μια δεύτερη ακουστική ,για να μείνει κουρδισμένη με άλλο κούρδισμα. Ακόμα δεν ξέρω ποια απ τις δύο θα καταλήξει πειραματική, καθότι τα περίεργα κουρδίσματα μου είναι παντελώς άγνωστα και τις ηλεκτρικές δεν τις πειράζω...............χώρια που εδώ και μήνες απλά διακοσμούν το χώρο  ;D ;D ;D

 

Όταν παρουσιάσω δείγματα δουλειάς ,θα σας μιλήσω και για τον πληκτροφόρο παράγκα μου, καθώς και για τους μικροφωνικούς μου παράγκες, όλα δημιουργήματα υψηλής τεχνολογίας  ;D ;D ;D

paragas.thumb.jpg.7eda8861b391c669a90edf3c65df0e50.jpg

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

  • Moderator

Αν και είμαι καχύποπτος με το θέμα....με γεια.  ;D ;D ;D ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι tele που είναι; ???

 

Η μία σκέφτομαι να γίνει πακέτο για αμέρικα τα λεφτά είναι πολύ καλά και δεν πρόλαβα να δεθώ μαζί της ,η άλλη θα μείνει για πάντα μαζί μου -αν και νεώτερη-καθότι ,ήταν μια ζωή η βασική μου μπουθάρα ,το ξσύλο αυτό έπαθε τα πάντα στα χέρια μου και πλέον-δι εμέ,έχει την αξία του σκρίνιου της γιαγιάς.

 

Ευχαριστώ δια τας ευχάς άπαντες,Φούζιε ,δεν υπάρχει περίπτωση να χιλιάσω τα όργανα ,αλλά σε ευχαριστώ ;D.

 

Καχύποπτε ,μόλις βγάνω το πρώτο μου οβίνδεο θα αισθανθείς τη ματαιότητα αυτού του κόσμου  ;D ;D ;D

 

gvour εναποθέτω τις ελπίδες μου εις την κιθαριστική σε σένα ,οι παρατηρήσεις που σου έκανα κάποτε ζωντανά ,ήταν ειλικρινείς .

Ο Νέστορας αλλοτριώθηκε με τις Σουηδέζες ,ο Λογκσάντοου με τις τελεκαστόρισες ............ο έτερος καπαδόκης -ας με συγχωρεί που δεν ενθυμούμε το όνομά του,τον επισκιάζει ο τραγιάσκας μπασίστας ;D - παίζει υπέροχα ρυθμικά,αλλά δυστυχώς δεν είναι Ρίτσαρντς.

 

Ο Gvour έχει τη δυνατότητα να γίνει σπουδαίος ,αλλά είστε καχύποφτοι και εγώ έχω βαρεθεί να ακού τα βλουζ ;D

 

 

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να σου ζήσει!!  ;D

 

Πολύ ωραίο σκηνινκό έχεις φτιάξει εκει..

Πράσινος τοίχος , περίεργος καναπές ,στόρια, και μπουκάλια.

Πολύ Μέχικο κατάσταση.Εύγε!  ;)  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να σου ζήσει!!  ;D

 

Πολύ ωραίο σκηνινκό έχεις φτιάξει εκει..

Πράσινος τοίχος , περίεργος καναπές ,στόρια, και μπουκάλια.

Πολύ Μέχικο κατάσταση.Εύγε!  ;)  ;D

 

Ελα τωρα καημενε....δεν μπορω να ακουω αηδιες  ;D

Ολα αυτα εκει μπιρ παρα και με πεντε δεκαρες τα περνεις.....  ;D ;D

Παραγκοκαταστασεις.  8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου