Προς το περιεχόμενο
yameth

Πως να θέσω ερώτηση στην κατηγορία;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν ξεκινάμε μια δημοσίευση ζητώντας λύση σχετικά με κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, πρέπει να δίνουμε τις απαραίτητες πληροφορίες από την αρχή και να μην περιμένουμε να μας ρωτήσουν.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάποιος θα αφιερώσει πολύτιμο χρόνο από τη ζωή του για να μας βοηθήσε, ας τον βοηθήσουμε και εμείς ώστε να μην σπαταλάει το χρόνο του μαντεύοντας.

 

1) Αν πρόκειται για πρόβλημα σχετικά με λογισμικό, κάρτα ήχου ή υπολογιστή θα πρέπει να αναφέρουμε το τύπο και τη version του λογισμικού, τον τύπο της κάρτας ήχου και τη version των drivers. Αν το πρόβλημα είναι αρκετά πολύπλοκο καλό θα είναι να αναφέρουμε και τη σύνθεση του υπολογιστή σας όπως λειτουργικό σύστημα, επεξεργαστής, μητρική, άλλες κάρτες, service pack και drivers συστήματος.

 

2) Αν πρόκειται για πρόβλημα κάποιου controller, synthesizer, ή μέρος συστήματος ηχογράφησης ( μικρόφωνο, κονσόλα, ηχείο κλπ), πρέπει να αναφέρουμε Μάρκα, μοντέλο και πως ακριβώς είναι συνδεδεμένο με ΟΛΕΣ τις άλλες συσκευές.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος προς την ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε.