Προς το περιεχόμενο

UPS για synth και για λαπτοπ


x_pap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βασικά θέλω ενα UPS για το συνθ μου(γιαυτό έβαλα και το θέμα στα keys και όχι στο computers). Αν γίνεται να έχω και το λαπτοπ πάνω ακόμα καλύτερα. Κάνουν κάτι έργα στην περιοχή και μου κόβουν το ρεύμα στα καλά καθούμενα :( Το θέμα είναι οτι μπορώ να βρώ εύκολα ups για το λαπτοπ αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα χαρακτηριστικά για να βάλω πάνω το synth.

Χρησημοποιέιτε εσείς ups;

Επίσης αν πάρω UPS από κατάστημα πληροφορικής να μετρήσω μόνο τα watt που χρειάζομαι και να πάρω ενα αντίστοιχο UPS ή υπάρχει και κάτι άλλο που μου διαφεύγει;

(δεν με ενδιαφέρει να κρατά πολύ η μπαταρία του.. αρκεί να προλαβαίνω να κλείνω τα μηχανήματα ομαλά στη διακοπή) Αν έχετε και κάποια μοντέλα να μου προτείνετε ακόμα καλύτερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα πλέον ενδεδειγμένα προϊόντα για "μουσική" χρήση είναι τα Furman. Θεωρούνται top για μουσικά όργανα και μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα να τροφοδοτείς και το laptop σου. Φυσικά, είναι λίγο "αλμυρή" η τιμή τους.

 

Αν δεν σε ενδιαφέρει κάποια τόσο εξεζητημένη λύση, προσωπικά εμπιστεύομαι τα UPS της MGE, παλαιότερα γνωστής ως Merlin Gerin. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, από τα καλύτερα UPS γενικής χρήσης. Ούτε αυτά είναι τα φτηνότερα της αγοράς αλλά έχουν τόσα πολλά μοντέλα που σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

 

Όποιο και να πάρεις, κοίτα να έχει ενσωματωμένο σταθεροποιητή τάσης για να σε προστατεύει και από τις διακυμάνσεις του ρεύματος, όχι μόνο από τις διακοπές. Καλές αγορές! :wink:

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σ'ευχαριστώ πολύ Alchemist :) .Η τιμή είναι σίγουρα ο βασικότερος παράγοντας.. δυστυχώς :( . Δεν θέλω όμως πολλά watt και πιστεύω πως θα βρώ κάτι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Θα προτεινα κατι σε APC 400-500W .

 

Εχω ενα πολυ δυνατο APC SMART 1000XL . (440 Ευρο)

Δεν σου προτεινω το δικο μου, απλα λεω να παρεις καποιο απο την σειρα APC Smart.

 

Τα ανωνυμα κινεζικα, ειναι απλα για κλωτσες.

 

Ειμαι ηλεκτρολογος / ηλεκτρονικος & δικτυα υπολογιστων.

Ασ πουμε οτι κατι ξερω απο UPS :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω πόσα watt θα χρειαστώ; Το απλό είναι να μετρήσω πόσο καταναλώνουν οι συσκευές και να τα αθρίσω.. αλλά τι σχέσει έχει αυτό με τα vA?

 

Κάτι σε APC ψάχνω κι εγώ γιατί βρίσκω πιο εύκολα τον αντιπρόσωπο.

Και επειδή πιστεύω να ξέρεις καλύτερα από μένα PCMAN οι συσκευές αν δεν γράφουν πόσα watt καταναλώνουν πώς μπορώ να το μετρήσω αυτό;

Thanx anyway :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ' όσο ξέρω, όλες οι μεγάλες εταιρίες κατασκευής UPS έχουν στα site τους online selector για τα watt και τα μοντέλα τους.

 

Επίσης, βάλε κάτι παραπάνω σε specs γιατί πρέπει να έχουν κάπως "αισιόδοξες" προβλέψεις σχετικά με την αυτονομία τους... :?

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου