Προς το περιεχόμενο

Προβλημα Bandwith με Μ-audio


Steve Lado

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδες......

Θελω να με βοηθησετε σε ενα προβλημα που εχει ενας φιλος μου...

Εχει την καρτα ηχου m-audio fast track-pro (USB) εδω και 5 μηνες και δεν του ειχε δημιουργησει κανενα προβλημα απο θεμα drivers ή οτιδηποτε τετοιο!

 

Πριν καμια βδομαδα εβαλε ADSL Otenet Kit και του δωσαν μαζι ενα sagem modem(δεν ξερω αν παιζει ρολο τι ειναι,απλα το γραφω :lol: )

Και ξαφνικα οταν ανοιγε την καρτα ηχου (εχει power on/off) του εβγαζε μηνυμα οτι δεν υπαρχει αρκετο Bandwidth για την καρτα ηχου...!!

 

Βασικο προβλημα : δεν μπορει να ειναι συνδεδεμενο το modem (και ας μην ειναι online) και να γραψει με phantom power .......ενω ακουει αυτο που περνει το mic δεν γραφετε στο προγραμμα (Sonar).......

 

Τι μπορει να φταει?

Τα φωτα σας παρακαλω..... 8) 8)

 

Ευχαριστω........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχήν φίλε Nem000, κάθε σύνδεση (USB, Ethernet, Internet connection, Wi-Fi και λοιπά) έχει bandwidth, δυνατότητα διαμεταγωγής δηλαδή. Όπως λες ότι η ADSL μου έχει bandwidth 1 Mbit, έτσι και οι USB έχουν 12 ή 480 Mbits (αναλόγως αν είναι 1.1 ή 2).

 

Στο θέμα μας, μάλλον οι δύο πόρτες που χρησιμοποιεί ο φίλος για να συνδέσει μόντεμ και κάρτα ήχου ανήκουν στο ίδιο USB root hub της μητρικής στον υπολογιστή του. Μπορεί να το τσεκάρει από το Control Panel. Αν όντως φταίει αυτό, ή δοκιμάζει άλλες θύρες ή παίρνει μια PCI κάρτα που δίνει επιπλέον θύρες USB.

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προφανως η M Audio τροφοδοτειται απο το USB. Σωστα?

 

Οταν ειναι λοιπον συνδεδεμενη μαζι με αλλες συσκευες, τροφοδοτουμενες απο το USB, στο ιδιο USB hub, οπως λεει και ο spirou και ο Alchemist, δεν υπαρχει επαρκης τροφοδοσια για τη λειτουργια της καρτας. Ποσο μαλλον οταν της ζητας και phantom!! :wink:

 

Με κατι τετοιο και με τη προυποθεση εξωτερικης τροφοδοσιας (νομιζω ολα τα USB hubs εχουν, αλλα τσεκαρε το) θα βρεις την υγειας σου!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου