Προς το περιεχόμενο

Junk mail αγγελιών


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα μουσικόφιλοι!

 

Πρόσεξα ότι τα pm που παίρνω στην ενότητα των αγγελιών του forum πηγαίνουνε κατα κανόνα στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία στο hotmail-outlook, με αποτέλεσμα να μην τα βλέπω. Ενώ επιλέγω ότι δεν είναι ανεπιθύμητη αλληλογραφία κάθε νέο μήνυμα για ενδιαφέρον στην αγγελία συνεχίζει να μαρκάρεται ως ανεπιθύμητη!

 

Ελπίζω η παρατήρηση να μην περάσει απαρατήρητη, κ να διορθωθει το πρόβλημα:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι εμείς γι αυτό. Δυστυχώς είναι στο χέρι σας να το διορθώσετε όπως αναφέρεται στις Οδηγίες των αγγελιών.

 

Πως θα γραφτώ στο σύστημα αγγελιών;

 

Αν δεν έχετε λογαριασμό, πρέπει να εγγραφείτε παρέχοντας τα βασικά σας στοιχεία επικοινωνίας. Πρέπει να τον ενεργοποιήσετε αφού λάβετε το αυτόματο email που θα σας σταλεί. Αν δεν το λάβετε, κοιτάξτε στα ανεπιθύμητα της αλληλογραφίας σας. Ενημερώστε το σύστημα παραλαβής των email σας πως δεν είναι ανεπιθύμητη αλληλογραφία ωστε να λαμβάνετε μελλοντικές ειδοποιήσεις για τις αγγελίες σας. Αμέσως μετά από αυτήν την πολύ σύντομη και εύκολη διαδικασία, μπορείτε να καταχωρίσετε αγγελίες.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου