Προς το περιεχόμενο

Bareknuckle μαγνήτες...αξίζει το 300άρι;


panz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω μία Vigier Supra 7 με Dimarzio Blaze, μεταλ παίζω..

Μια χαρά είναι οι μαγνήτες, μόνο λίγο χαμηλά παίζουν όταν είναι σπλιταρισμένοι, αλλά αυτό μάλλον είναι φυσιολογικό...

Χαζευα τους BKP και σαν χαρακτήρα βρήκα ενδιαφέρον τους Νailbomb (Ceramic, bridge) και Cold Sweat (neck)

Όποιος έχει άποψη να μοιραστεί αν αξίζει η αναβάθμιση...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 52
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

To να παίζουν χαμηλά είναι φυσιολογικό.Οι μονοί έχουν πάντα λιγότερο όγκο σαν EQ response.

 

Δεν έχω προσωπική εμπειρία με BKP ,όμως θεωρούνται κορυφή.Τσιμπημένοι μεν,αλλά αν πάρεις το κατάλληλο μοντέλο για την κιθάρα σου (στείλε τους mail με τα ξύλα και τον τύπο γέφυρας για να βελτιστοποιηθεί η επιλογή σου ) πιστεύω δε θα μείνεις δυσαρεστημένος.Από μοντέλα bkp ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι aftermaths και οι juggernaut του bulb (σημειωτέον ότι οι τελευταίοι υποτίθεται ότι δε σχεδιάστηκαν ώστε να είναι αμιγώς djent οπότε μπορούν να κάνουν δουλειά σε περισσότερα είδη metal )

 

Αν θες να πας σε πιο οικονομικές επιλογές,υπάρχει το combo dimarzio crunchlab/liquifire , d-activators , τώρα βγαίνουν οι illuminators του petrucci και οι titan του jack bowen (δε γνωρίζω pricing για τους 2 τελευταίους).Λίγο πιο ακριβά και σε διαφορετικό μη κλασικό ήχο με extended frequency response υπάρχουν οι lace alumitones ,από τους οποίους έχω προσωπική εμπειρία και είμαι γενικά ευχαριστημένος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που πραγματικά μου αρεσε στον BRK abraxas που έχω, ειναι το clarity που έχει σε σχέση με αρκετους SD που εχω δοκιμάσει. Το επιπλέον καλό ειναι ότι μπορεις να επικοινωνήσεις  με την εταιρία για να σου προτείνει κάτι ή και να σου κάνει κατι custom.

Αυτό βέβαια προυποθέτει να ξέρεις ακριβώς τι έχεις (ενισχυτή, κιθάρα) και τι θέλεις (eq, DC) ή τι σου λείπει από αυτό που ακούς. Γενικά, το όλο θέμα ειναι να πετύχεις καλό συνδυασμό κιθάρας-μαγνητών-ενισχυτη το οποίο μπορεί να γινει ή να ΜΗΝ γινει με οποιοδήποτε μοντέλο και μάρκα μαγνήτη.

θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με καποιο μεταχειρισμένο σετ που σκάνε κατά περιόδους στο noiz και μετά βλέπεις.

 

Καλή τύχη και καλά έξοδα.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχουν ξανασυζητηθεί - ψάξε λίγο σε παλιότερα θέματα (κάτι που δεν θα χρειαζόταν να κάνεις αν υπήρχαν τα "Σχετικά Θέματα" με θρεντοτίτλους από κάτω που εντελώς αναίτια καταργήθηκαν αλλά τεσπα). Εγώ έχω μια μικρή πείρα από αυτούς λόγω της έρευνας που είχα κάνει 4-5 χρόνια πριν για να καταλήξω σε ένα calibrated set από Mules χωρίς καπάκια. Αποδείχθηκαν εξαιρετικοί, λεπτομερείς στον ήχο τους, καθαροί, πολύ responsive, αν και με μια έμφαση σε μεσοϋψηλά που αναλόγως με την κιθάρα που θα τους "φορέσει" μπορεί να μην σου πολυαρέσει. Είχα ανταλλάξει emails με τον Tim που τους φτιάχνει - αν και πολυάσχολος, πάντα ξέρει τι να προτείνει αν γίνεις αρκετά συγκεκριμένος, όπως και το φόρουμ τους.

 

Διόρθωση: οι Nailbomb αρχικά έβγαιναν - και εξακολουθούν να βγαίνουν - σαν Alnico, και αυτή ήταν η πρωτοτυπία τους: η μουσικότητα και all-around-ness που μπορεί να βγάλει ένας Alnico αλλά με τις μεγάλες... τσαντίλες ενός κεραμικού. Tώρα αν θες τον bridge σαν ceramic, γίνεται και αυτό, αλλά προσωπικά αν ήθελα ceramic θα κοιτούσα άλλα μοντέλα.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω τον ColdSweat στο neck μίας ESP Horizon FR και μετά από συζήτηση μέσω email με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας αποφάσισα να βάλω στο bridge έναν HolyDiver.

 

Έχουν περάσει πολλές ακριβές κιθάρες με διάφορους μαγνήτες από τα χέρια μου, η κύρια κιθάρα μου είναι μία PSR Custom 24 top 10 με Vintage και HFS και όμως ο ColdSweat είναι για μένα ο καλύτερος μαγνήτης που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα.

 

Μετά από αρκετό καιρό, αν αναβάθμιζα την συγκεκριμένη, θα προτιμούσα τελικά να έχω είτε ένα calibrated set των ColdSweat, είτε τον Νailbomb Ceramic στο bridge. Ο συνδυασμός αυτός είναι εξαιρετικά πετυχημένος και έχει προτιμηθεί από πάρα πολλούς βετεράνους χρήστες των BK.

 

Αξίζουν απόλυτα τα λεφτά τους, εάν έχεις μία εξίσου αξιόλογη πλατφόρμα να τους φορέσεις για να τους αναδείξει και να τους ευχαριστηθείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

adr1anos συμφωνώ απόλυτα. Επίσης δε μπορώ να μη βάλω στη κουβέντα και τους Motor city. Άκουσα τον Angel Dust έστω και στο utube και έμεινα...Είχα στείλει ενα mail για κάποιες διευκρινίσεις αλλά καμία απάντηση  ::).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα σου απαντήσω πιο πεζά.

 

Αν από την κιθάρα σου βγάζεις μεροκάματο και καλό μάλιστα τότε καντο.

 

Αν παίζεις για χόμπι όχι δεν αξίζει.

 

Αξιζει να έχεις ένα καλό όργανο που να παίζει σωστά, από εκεί και πέρα οι μαγνήτες των 300€, τα 15 πετάλια στο πάτωμα και άλλα δέκα γκατζετακια κάθε λογής δεν θα σε κάνουν ούτε καλύτερο μουσικό, ούτε θα βγάζεις καλύτερη μουσική, ούτε θα νιώσεις μεγαλύτερη απόλαυση.

 

Γνώμη μου και δεν θέλω να προσβάλλω ή να θίξω άτομα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πραγματικά οι καλύτεροι μαγνήτες που έχω δοκιμάσει σε κιθάρα αλλά πανακριβοι.

Γνώμη μου είναι εάν η κιθάρα αξίζει. Δωστα. Απλά να είσαι σίγουρος για την επιλογή των μαγνητών από την μεγάλη γκάμα της εταιρίας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Αφού παίζεις metal τσέκαρε αυτό,είναι πολύ κατατοπιστικό γιατί ακούς τους μαγνήτες μέσα στη μίξη,αλλά σε Playthrough,μέσα από Modern High Gain ενισχυτή!Αξίζουν κάθε ευρώ!

 

More is more. Yngwie Malmsteen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου