Προς το περιεχόμενο

ΚΛΑΠΗΚΕ ΟΡΓΑΝΟ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, βοηθάμε: Εκλάπη το μπουζούκι του Αντώνη Αινίτη το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στο Περιστέρι από το μαγαζί «Η Αργώ». Κατασκευαστής του οργάνου είναι ο Κλεφτογιάννης, και έχει ένα πολύ χαρακτηριστικό σχέδιο με ασπρόμαυρες εναλλασσόμενες ρίγες στο περίβλημα του καπακιού. Παρακαλούμε να έχετε το νού σας όλοι οι φίλοι του ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού, και να κοινοποιήσετε το συμβάν για να αυξήσουμε τις πιθανότητες να βρεθεί αυτό το τρίχορδο μπουζούκι. Υπάρχει αμοιβή 500€ για όποιον το εντοπίσει και βοηθήσει να επιστραφεί το όργανο στον Αντώνη. Άν έχετε πληροφορίες πάρτε με στο 6986423054 (Τάσος) ή επικοινωνήστε απευθείας με τον Αντώνη στο 6978923835.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mακαρι να βρεθει και γρηγορα....τελικα κατι ξερει η Carvin που ενσωματωνει αντικλεπτικο chipακι στα οργανα της.Απο μια τιμη και μετα θα επρεπε να ειναι παγια τακτικη για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο τελικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου