Προς το περιεχόμενο

mac ή windows


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά παρέα.Διαχρονικό το ερώτημα μου.Μέτριος πληκτράς με μπάντα στουντιακού περισσότερο χαρακτήρα,αλλά δεν αποκλείεται ποτέ το live.Μετά από πολλές ώρες περιπλάνισης για την ιδανική λύση κατέληξα πως δεν υπάρχει.Υπάρχει η βέλτηστη λύση βάση αναγκών.Αυτή πιστεύω πως είναι η αγορά ενός υπολογιστή κάθε μορφής,που θα στηρίζει και το στούντιο και τα live.Σύνθεση,ηχοληψία,επεξεργασία αλλά και τράπεζες ήχων κτλ.Λίγο απ όλα δηλαδή σε ερασιτεχνικό επίπεδο,χωρις αυτό να σημαίνει ότι πολλά ερασιτεχνικά στο χώρο της μουσικής,δεν είναι ανώτερα από πολλά επαγγελματικά.Η εμπειρία λοιπόν τι λέει;Κάποιο mac με τα ανάλογα προγράμματα ή κάποιο κτιστό μηχάνημα είτε σε lap top είτε σε πύργο με windows.π.χ. έχω βρει συγκεκριμένα το mac mini με καλά χαρακτηριστηκά.Η πρώτη σκέψη μου είναι,τι κάνω σε βλάβη;Κλαίω;Ευχαριστώ.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 343
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Θεμα: "Mac ή Windows".

Γραφτηκε στις 12:44μμ.

Η ωρα ειναι 1:42μμ κι ακομα ουτε ενα σχετικο ποστ.

Περιεργο...Σχεδον στα ορια του ανησυχητικου...chin2.gif

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Εχω διαβάσει παλαιότερες αναρτήσεις και με μπερδεύουν πολύ.Γι αυτό ξεκινησα νέο άρθρο.Ολοι μπένουμε στην αναμέτρηση μηχανών και λειτουργικών.Εγώ θέλω μέσα από την εμπειρία κατόχων να δούμε τον κοινό παρανομαστή για να μπορεί να έχει κάποιος χόμπι του τη μουσική.Να συνθέτει,να ακούει ήχους,να διαλέγει αλλά και να δημιουργεί.Δεν θέλω το κορυφαίο μηχάνημα που θα κάνει 20 πράγματα απ αυτά που χρειάζομαι,αλλά ούτε να μη μπορώ να ανακαλύψω το κάτι παραπάνω για να φτιάξω ομορφότερα πράγματα.Φαντάζομαι λοιπόν πως με τα mac και τα λειτουργικά τους,παίρνεις ένα σωστά μελετημένο σύνολο.Ποια λοιπόν είναι η συνταγή ενός επιτυχημένου pc που θα έχει ισορροπία για να μπορεί να αποδίδει τα μέγιστα των επιλογών μας.Συγκεκριμένα χαρακτηριστηκά και όχι τόσο μάρκες.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τα πλήκτρα στο live η καλύτερη επιλογή είναι ένα hardware workstation synth. Για ηχογραφήσεις στο σπίτι, ξεκίνα από το ποιο DAW πρόγραμμα θέλεις να δουλέψεις, και αυτό θα σε οδηγήσει στο ποιο μηχάνημα να πάρεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εφόσον προκειται για λαπτοπ και δεν υπαρχει θεμα budget τότε πάρε mac. Δεν υπάρχει περιπτωση να το μετανιώσεις ή να μην κάνει αυτο που θες. Είναι αξιόπιστα, όμορφα, πολύ προσεγμένα σαν κατασκευή και αποδεδειγμένη επιλογή για daw χρηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου