Προς το περιεχόμενο

Epiphone Thunderbird Classic IV Pro


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ τα αλάνια του Noiz πρόσφατα αγόρασα ένα Epiphone Thunderbird Classic IV Pro σε Alpine White χρώμα.. Να πω την αλήθεια σκεφτόμουν για Gibson αλλά δεν μπορούσα να διαθέσω 1000+ ευρώ για την αγορά του και δεν θα το έπαιρνα σύντομα επομένως κατέληξα στο συγκεκριμένο μοντέλο της Epiphone το οποίο φέρει του TB-plus ceramic humbuckers και έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με το Gibson αδερφάκι του, με μικρές, ελάχιστες διαφορές. Το δοκίμασα πρόσφατα σε έναν Gallien-Krueger 700RB-II και ο ήχος του με εντυπωσίασε αρκετά. Προσωπικά μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος με αυτήν την αγορά και ότι το συγκεκριμένο μοντέλο αξίζει τα λεφτά του.. !! Εσείς τι πιστεύετε? σχόλια απόψεις :) Επόμενο βήμα να το δοκιμάσω με ένα ελαφρύ overdrive (μιας και παίζω hard rock) 

2014-04-11_14_26_04.thumb.jpg.06ce6d326619c51591a5b5d45a330d7c.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

κουκλη ειναι!!!!

Εσείς τι πιστεύετε? σχόλια απόψεις :) Επόμενο βήμα να το δοκιμάσω με ένα ελαφρύ overdrive (μιας και παίζω hard rock) 

 

αν εσενα σου αρεσει σε εμας περισσευει!!!

εγω το εχω σε sunbust

κεραυνοπουλο εν δραση!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου πω τι πιστεύω, και ας με κρεμάσουν ως αιρετικό. Θεωρώ πως το συγκεκριμένο όργανο είναι καλύτερο γενικά από το αντίστοιχο Gibson, μιάς και είναι κατασκευαστικά παρόμοιο, έχει τους ίδιους ακριβώς μαγνήτες, αξιοπρεπές hardware, είναι κατά πολύ φτηνότερο και σαν μπόνους έχει και καλύτερο access στα ψηλά τάστα, λόγω βαθύτερου κοψίματος στο σώμα.

 

Ελπίζω μόνο να μην το αποσύρουν από την αγορά επειδή χτυπάει ανελέητα τις πωλήσεις του Gibson, κάτι παρόμοιο που είχε κάνει και η Fender λίγο καιρό πριν με την '51 της Squier. Ή τουλάχιστον ας το αποσύρουν αφού βρω μια πειστική δικαιολογία να πάρω και εγώ ένα, σε λευκό φυσικά...

I can actually hear difference between neck joints.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο ή χειρότερο, δυστυχώς ή ευτυχώς στην αγορά ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις (σε λογικά πλαίσια τιμών δεν αναφέρομαι στις υπερβολές). Τώρα ακόμα έχω απορία εάν είναι 7-Ply η 9-Ply.. αν και από το Sunburst μπορείς να διακρίνεις ότι είναι 9-ply ή εκτός αν το έκαναν να μοιάζει με 9-ply ενώ είναι 7-ply όπως και να έχει sustain έχει.. Οι μαγνήτες Gibson TB-Plus κάνουν την διαφορά μπορώ να πω και απ'όσο άκουσα και ένα Gibson thunderbird είναι ελάχιστες οι διαφορές στον ήχο... Σχεδόν ίδιος.. Όπως και να'χει αξίζει τα λεφτά του!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου