Προς το περιεχόμενο

C:REAL -- Sleepless Nights feat. Oceana


Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και δεν ακουω αυτή τη μουσική για να ξερω ποσο (ή πως) στέκεται στο είδος του, το βρήκα πολύ βαρετό. Πολυ φλατ μίξη και τα θεματα είναι μια συλλογή από κλισέ.

 

Φυσικα ειναι καλοπαιγμένο (εκτος απο τα synth strings που δε μου αρεσουν καθολου, γενικά). Δεν ξερω τι πορεία έχει το συγκεκριμένο γκρουπ μέχρι τωρα, αλλα σιγουρα μπορεί να ξεχωρίσει (καιρου επιτρέποντος).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από τα αγαπημένα μου ελληνικά συγκροτήματα. Η μουσική τους είναι εξαιρετική,  οι παραγωγές τους πάντα προσεγμένες και πιστεύω πως συνδυάζουν εντέχνως το εμπορικό και το ποιοτικό στοιχείο. Προτιμούσα την παλιά τους lead τραγουδιστρια που έδενε μαγικά με την μουσική τους, αλλά.και τώρα δεν υστερούν σε τίποτα από τους creal που ξέρουμε και αγαπάμε. Αν θελήσουν πότε πλήκτρα με ιδέες, επειδή είναι αυτοί ίσως και να σκεφτόμουν να τους κάνω τη χάρη. Μουχαχαχα.

O Influencer Των Συνθεσάιζερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι c-real (Τακης Δαμασκης) είχαν υπέροχες παραγωγές όσο ήταν η Δούκα, τα καλά χρόνια 2003-2009 τους άκουγα αρκετά- κάποια από τα κοματια αναγκαστικά εφόσον έπρεπε να τα βγάλω για το μαγαζί που παίζαμε -αλλά και γενικά στα πλήκτρα περνούσαν πάρα πολύ ωραία πράγματα και ιδέες στα κομάτια τους.

 

από τότε που έφυγε η Δούκα έχουν πάρει τον κατήφορο και προσπαθούν να επανέλθουν, δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα με ότι άκουσα έχουν γράψει πολύ καλύτερα στο παρελθόν αλλά και η χροιά της Δούκα είναι ανεπανάληπτη από τις καλύτερες φωνές ποπ που έχουν περάσει δύσκολο να αντικατασταθεί....

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κλασσικοι C-REAL .Ωραιο κομματι που μαλλον στιχευει και εξωτερικο!!Το ειχαν ξανακανει με την προηγουμενη τραγουδιστρια νομιζωκαι πουλησε.Ανετα νομιζω οτι μπορει να πουλησει και αυτο!!

Η καινουργια( OCEANA) ΕΙΝΑΙ πολυ καλη !!Καλη επιτυχια !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα μου θύμισε έντονα Παπαρίζου και το στυλ και η τραγουδίστρια. Θέλανε να το παίξουν Winehouse αλλά δεν τους βγήκε...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η καινουργια( OCEANA) ΕΙΝΑΙ πολυ καλη

 

H Oceana δεν ειναι βεβαιως η τραγουδιστρια των C-Real (μια και κανει σημαντικη solo καριερα στη πατριδα της την Γερμανια,στην Ευρωπη  αλλα και στις ΗΠΑ) απλα ακουσε το κομματι και της αρεσε και δεχτηκε να το τραγουδησει...

 

(οι...απιστευτες κιθαρες που παιζει (και)  ο....SF στο κομματι βοηθησαν βεβαια στην επιλογη της αυτη  ;D ;D ;D )  

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επαγγελματικότατο σαν αποτέλεσμα.Καταλαβαίνω που το πάνε σαν vibe(Ιyeoka-simply falling etc). Βαρετό chord progression και κοινότυπη επιλογή θεμάτων στα πνευστά. (Για τ'αυτιά μου τουλάχιστον :P) .Η τραγουδίστρια πολύ καλή φωνητικά αλλά για κάποιο περίεργο λόγο ,αν και φαίνεται ξένη,δεν μου αρέσει η προφορά της..

Κατά τ'άλλα ,ραδιοφωνικότατο είναι κι εύχομαι καλή επιτυχία :)

it's all about balance...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου