Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα ασκησεων


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σας επειδη εχω ξεκινησει τωρα τα μαθηματα στα τυμπανα και εχουν αρχισει σιγα σιγα και μαζευονται οι ασκησεις..θα ηθελα να ρωτησω αν χρησιμοποιειτε καποιο προγραμματισμο μεσα στην εβδομαδα για το τι θα κανετε καθε μερα και ποσο θα εξασκηθητε...πχ δευτερα αριστερο χερι για 20 λεπτα κτλ...μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε ευχρηστα παραδειγματα προγραμματισμου?ευχαριστω εκ των προτερων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα ΦΙΛΕ ΜΟΥ !!Μια ερωτηση δασκαλο δεν εχεις ;πως κανεις τα μαθηματα μονος σου; Πρεπει να βρεθει καποιος να δει σε τι επιπεδο εισαι και να σε βοηθησει ( μια επαφη με καποιον δασκαλο καλο θα σου εκανε !!) Αυτα που ρωτας κανεις δεν μπορει να σου τα απαντησει ΥΠΕΥΘΥΝΑ μεσω του φορουμ !!Το πιθανοτερο ειναι να μην συννενοηθειτε σωστα !!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού είσαι σε αρχάριο επίπεδο, προτείνω να χρησιμοποιήσεις όλο το διαθέσιμο χρόνο σου στην βέλτιστη μελέτη της ύλης σου. Αυτό σημαίνει ότι αν ας πούμε βγάλεις τις ασκήσεις που σου βάζει ο δάσκαλός σου (στο 60 bpm πχ), αν σου περισσεύει χρόνος μπορείς να τον εκμεταλλευθείς ανεβάζοντας το μετρονόμο.

Από κει κ πέρα, όσο τα πράγματα γίνονται πιο απαιτητικά σε δυσκολία και ταχύτητες ίσως να χρειαστεί, κατά περίπτωση, να αφιερώνεις κάποιο χρόνο πριν απο την μελέτη της καινούριας ύλης, για να επαναλαμβάνεις κάποια συγκεκριμένα κομμάτια (του stick control για παράδειγμα) σαν "ζέσταμα".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου