Προς το περιεχόμενο

Διασκευή του Look Away Lucifer των Madrugada


Nikos Achilleus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  Φιλε ,τι περιμενεις να σου πουμε για την διασκευη?Πηρες ενα ηλεκτρικο τραγουδι και το επαιξες με μια ακουστικη κιθαρα,μπορει να σταθει σε μια παρεα ή σε ενα ακουστικο λαιβ.Εχεις καλη προφορα και συμπαθητικη φωνη.Τωρα απο κει και περα τι αλλο.

  Προσαπθησε αν θες να βαλεις κατι παραπανω στη ερμηνεια ή ξερω γω στη κιθαρα για να διαφοροποιησεις το αποτελεσμα.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι παροθσιασες κατι που μπορει να κανει ο καθενας ,που εχει λιγο φωνη και ξερει κιθαρα.Οκ.Αλλα αν θες να ξεχωρισεις πρεπει να προσπαθησεις περισσοτερο.Ελπιζω να καταλαβαινεις που το παω.Το κοματι το ακουσα ευχαριστα αλλα μεχρι εκει.Αν αυτο σου αρκει ,που δεν ειναι λιγο,για μικρα ακουστικα λαιβ κτλ συνεχισε σε αυτο που κανεις.Αν θες κατι αλλο ,δες τις συνθεσεις μεσα απο το δικο σου πρισμα κυριως ,ωστε να βγει και κατι πιο μοναδικο.Αυτα.

If I don't doit somebody else will

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σ' ευχαριστώ Johnny T. και καταλαβαίνω τι εννοείς. Πρέπει η διασκευή να έχει μια διαφορετική προσέγγιση έτσι ώστε να έχει λόγο ύπαρξης, αλλιώς ακούς το πρωτότυπο που πάντα είναι καλύτερο. Ευχαριστώ για την καλά αναλυμένη άποψη και άλλη φορά θα ανεβάσω κάτι διαφορετικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου