Προς το περιεχόμενο

Υπαρχει η κιθαρα πλεον σαν μουσικο οργανο;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η ηλεκτρικη κιθαρα ειναι μουσικο οργανο ή τουλαχιστον ετσι μου εμαθαν!!! Νε μεν δεν λεω, ωραιο το shreking :-) που και που, αλλα πλεον το οργανο το εχουν κανει για το τσιρκο. Ζογκλερισμοι και φορμουλα 1 στην ταστιερα δεν εχει κανενα "μουσικο  νοημα"....

θα μου πειτε γιατι μας τα λες αυτα ρε φιλε?

Τον πονο μου λεω γιατι δεν μπορει ο guthrie govan o tom quayle κτλ να εχουν πιο πολυ αναγνωρισημοτητα απ τον andy timmons και πολλους αλλους πραγματικα ροκ κιθαριστες!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 250
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

  • Moderator

Έχεις ακουστά την κολοκυθόπιτα;

 

+125578654354352363

 

Ό,τι αρέσει στον καθένα.Έχω βαρεθεί να διαβάζω παντού (όχι μόνο στο Noiz,το τονίζω) θέματα όπως Clapton vs SRV,Rhoads vs Van Halen,Fender Strat vs Gibson Les Paul,Metal vs Atonal Jazz,κλπ.

 

Δεν υπάρχει ''καλύτερο'',υπάρχει πιο αρεστό στον καθένα μας ξεχωριστά.Η ζωή θα ήταν απίστευτα βαρετή και μονοδιάστατη αν όλοι γουστάραμε τα ίδια πράγματα.

 

My 2 cents πριν αρχίσει και εδώ το flame.

More is more. Yngwie Malmsteen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ολα αυτα ειναι κομματια της ιστοριας και πλευρες της εξελιξης και της προσεγγισης του μουσικου οργανου στο οποιο αναφερεσαι barzucci.

 

Φανταζομαι οτι χωρις την πολυφωνια που προσφερουν οι ενασχολουμενοι (μεγαλοι/μικροι/γρηγοροι/αργοι/εκφραστικοι/μηχανικοι/με συναισθημα/χωρις συναισθημα κοκ) τα πραγματα θα ηταν πολυ βαρετα.

 

Δεν χρειαζεται να ακους ή να παρακολουθεις οτι δε σου κανει.

 

 

 

just changed avatar :p

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  Kαταλαβαινω που το πας φιλε.Θυμαμαι φοιτητες ειμαι ενα φιλο και ακουγαμε μουσικη.Ακουγαμε ενα τεχνικο κιθαριστα με αυτον τον ιλουστρασιον ηχο,με γκαζια τεχνικη κτλ και στο καπακι ,σκαει το ριφ απο το rock me baby tou συγχωρεμενου του Johnny winter.Θυμαμαι κοιταχτηκαμε με εκπληξη και ειπαμε με την μια.Ε ναι ρε μαλακα αυτο ειναι ηλεκτρικη κιθαρα.Γενικα σε νιωθω .Περισσοτερο σαν μπλιμπλικι την καταντησαν την φαση.Και γω γουσταρω αυτον τον πρωτογονο ηλεκτρισμο.

  Αλλα απο την αλλη οπως ειπαν και τα παιδια ο καθενας εχει και το γουστο του ,αρα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα σωστα.

If I don't doit somebody else will

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γαλατα υπαρχουν πολλα ,νουνου ομως ενα !!! Δεν ειναι τυχαιο που εχουν μεινει και θα μεινουν στην μνημη μας ο page o blackmore o moore kai τοοοοοσοι αλλοι ενω τυποι σαν τον  impelitteri kai ton macalpine  θα ειναι παντα  δευτερη διαλογη. Σρενταδες παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν, καλο ειναι ομως να υποστηριζεις την ταχυτητα με,  το υφος  την φινετσα  την αγριαδα και την φαντασια , κατι το οποιο ειναι πλεον σπανιο! Διαφωνω καθετα με την αποψη οτι περι ορεξεως ......

η τοχεις η δεν τοχεις παιδες!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου