Προς το περιεχόμενο

Χαιρετώ με καινούργιο κομμάτι!! "Γύρνα Ξανά"


Nikos Achilleus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

    Δεν ειναι του στυλ μου και ελπιζω να μην γινει και το δικο σου(χαχαχαχα) μιας και τα αλλα που ακουσα απο σενα ειχαν περισσοτερο ενδιαφερον.Το κομματι το μυριζεις απο την αρχη πως ειναι και πως θα καταληξει.Μετριο τραγουδι και χιλιοπαιγμενο καπως σε υφος στυλ κτλ.Απο τη μια μπαλαντα και μετα σε ελαφρυ χεβι μεταλ στυλ Παπακωνσταντινου.Νταξει ελπιζω να μπορεις και καλυτερα απο αυτο.Φιλικα παντα αυτα και καλες γιορτες.

If I don't doit somebody else will

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι το στυλ μου γιατί δεν είναι καν δικό μου το κομμάτι.  :) Είναι παλιό κομμάτι ενός φίλου που το παίζαμε με τη μπάντα και είπαμε να το φτιάξουμε για να μη μείνει έτσι. Είναι λίγο (έως πολύ) κλισέ τα στοιχεία του, το ξέρω, αλλά έπρεπε να φύγει. Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο, Johnny.T και πραγματικά χαίρομαι που προτιμάς τα άλλα κομμάτια που ανέβασα. Σύντομα θα ανεβάσω κάτι ακόμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου