Προς το περιεχόμενο

4 νύχτες, 4 μόντες!


AuditoryDriving

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δηλώνω περήφανος μετά από καιρό! 4 νύχτες, 4 μόντες (με χρονολογικη σειρα):

 

1. EHX Small Clone - προσθεση vibrato mod

 

2. Joyo Vintage Overdrive - προσθεση επιπλεον συνδυασμων clipping symmetric / asymmetric, διοδους γερμανίου

 

3. Boss sd-1 : πρόσθεση symmetric clipping με διοδους γερμανίου, 2 extra smooth levels για τα πριμα στο clipping section και δυο bass recovery mods που σηκωσα από το mxr gt-od (που μ αρεσει παρα πολυ αλλα ειναι κι αυτό στη λίστα αγορων - έφτασα πολυ κοντα στον ήχο του!)

 

4. Joyo dyna compressor - πολυ διαφανος και κανει καλα τη δουλεια του αλλά του προσεθεσα ενα ακόμη ποτενσιομετρο για extra squash. Επειδη δεν υπήρχει διαγραμμα στο νετ το πηγα με αντιστοιχια από τα διαγραμματα των mxr dyna comp και ross compressor, ειναι ολα σχεδον ιδια μεταξυ τους.

 

Προφανως οι stock επιλογες παρεμειναν στις επιλογες. Ειδικα στο sd-1 που ειναι το πρωτο πεταλι που πηρα πριν 10 χρόνια και δε μου πηγαινε η ψυχη να το πειράξω. Γενικα πολύ ταλαιπωρια, κάθε πεταλι ειχε τη δυσκολια του: το EHX ειχε σιλικονη και δε μπορουσα να αφαιρεσω την πλακετα για να δουλεψω ανετα, το boss δεν ειχε καθολου χωρο (εκει την πατησα, το καπακι κατω δεν κλεινει τελειως, δυστυχως δεν ειχα mini switches, next time), το joyo compressor ειχε ενα ποτενσιομετρο στην πλακετα που δεν ξεκολλαγε με τιποτα, αναγκαστηκα να το σπασω ευτυχως όσο επρεπε - κρατηθηκε στην κοψη του ξυραφιου (χαρακτηρας).

 

Γενικα το συμπερασμα μου ηταν πως καλύτερα να φτιαξεις κατι απο την αρχη παρα τετοιες μοντες - ηταν προαποφασισμενο πως ο.τι χαλαγα δεν θα το αντικαθιστουσα γιατι δεν μ επαιρνε. Αλλα χωρις ρισκο δεν κανεις τιποτα και νομιζω ότι όλα πηγαν πολύ καλα και προστεθηκαν πολλοι νεοι ηχοι χωρις πολλα έξοδα και χωρις περιττο χωρο στην πεταλιερα :) Καηκαν βεβαια δαχτυλα, χαλασαν κολλητηρια, ανοιξαν ακυρες τρυπες στα κουτια, κόβονταν καλώδια (κατι που γινοταν αντιληπτο μονο αφοτου επανασυναρμολογησεις τα παντα και πας να κανεις τελικη δοκιμη - Μερφυ), πολλες δυσκολιες και απροοπτα, εγιναν λαθη στις επιγραφες στα κουτια με permanent marker (δεν την παλευω) αλλα τελικα ηταν πολυ rewarding :)

 

Επίσης συνειδητοποιησα, προσπαθωντας να βρω ακρη στις πλακετες, οτι εχω παντελη ελλειψη προσανατολισμου και πως παροτι μεγαλωσα παραμενω το ιδιο επιπολαιος σε πολλα πραγματα

 

Καποια στιγμη θα βγαλω και καμια φωτο :)

 

Σορρυ για την εκθεση :P

 

ΥΓ1: Ευχαριστω τους συμφορουμιτες απο το thread "τι ακουτε τωρα απο Κων/να" για την παρεα

 

 

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρα σε βρισκω. Τα mods εχουν μια μαγεια διαφορετικη απο το DIY. Περνεις μια καλη βαση και την φερνεις ακριβως εκει που θες ενω στο DIY δεν ξερεις που θα καταληξεις. Με την πρεπουσα προσοχη και στις δυο περιπτωσεις δεν εχεις πολλα προβληματα. Αν παλι υπαρχει βιασυνη ολα θα πανε στραβα!

Οπως και να εχει ειμαι σιγουρος οτι στο τελος γουσταρεις με το αποτελεμσα!

www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου