Προς το περιεχόμενο

Νέο Korg RK-100 Keytar


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

Οι τάσεις στον χώρο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής καθορίζουν και τα ανάλογα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των καλλιτεχνών.  Αυτή τη φορά η KORG βγάζει την επανέκδοση του RK-1, ενός guitar keyboard, το οποίο ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στην δεκαετία του ‘80.

 

Το RK-100, όπως το ονομάζει στην τωρινή του έκδοση, είναι ένα φορητό keyboard που φοριέται σαν κιθάρα και δίνει στον παίχτη την ελευθερία και την φορητότητα ενός πλήκτρου όπου πριν δεν μπορούσε να έχει.  Διαθέτει μια VA γεννήτρια ήχων με 200 έτοιμα presets, ενώ περιλαμβάνει εκτός από τις κλασσικές κυματομορφές saw tooth και square και επιπλέον όπως formant, noise κ.α.

 

Το RK-100 έχει 37 δυναμικά πλήκτρα μέσα σε ένα ξύλινο σώμα και 2 ribbon controllers που απογειώνουν την εκφραστικότητα σε οποιοδήποτε μουσικό στυλ απαιτηθεί.  Το μεγαλύτερο ατού όμως είναι ότι μπορεί να λειτουργήσει με 6 ΑΑ μπαταρίες, αλλά και με τροφοδοτικό εφ’ όσον θα χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές εκτός stage.

 

 

Εκτός από τους υψηλής ποιότητας ήχους που διαθέτει, το RK-100 μπορεί να λειτουργήσει και σαν vocoder, αλλά και σαν audio player επιτρέποντας την εισαγωγή σήματος από οποιαδήποτε πηγή ήχου όπως ένα iPod.

 

Οι διαθέσιμες εκδόσεις είναι όλες με 37 μικρά πλήκτρα και 3 διαφορετικά χρώματα, λευκό, μαύρο και κόκκινο και στη συσκευασία επίσης περιλαμβάνονται μπαταρίες, ζώνη και θήκη μεταφοράς με το λογότυπο της εταιρείας.

 

Αντιπρόσωπος: www.bonstudio.gr

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  Έ πάρτο, υπομονή μόνο κάνα-δυο μήνες που θά'χουμε όλοι (κι εσύ) στην Ελλάδα πολλά λεφτά... ;) 8)

 

Λεφτά υπάρχουν..... χαχαχαχα

 

O Influencer Των Συνθεσάιζερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου