Προς το περιεχόμενο

Aναπαλαίωση vintage drumset


NikosSp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.

Εχω ενα σετ premier του '68. μου την είχαν πάρει δώρο όταν ξεκίνησα να μαθαίνω κάπου το '89. Θέλω να την αναπαλαιώσω οπότε παραθέτω τα παρακάτω.

Τα κλειδιά και τα στεφάνια δεν είναι αλουμινένια μάλλον απο χυτοσίδηρο(?) αλλά το χρώμιο (?) φευγει, προφανώς λόγω ηλικίας. Τι μπορώ να κάνω για αυτό και αν κάποιος ξέρει που μπορώ να το κάνω στην Κρήτη. συμφέρει?

Το ταμπούρο επίσης μεταλικό, έχει το μεγαλύτερο θέμα με το χρώμιο.

Το φινίρισμα είναι από δέρματίνη και όχι καπλαμά. Είναι σε σχετικά καλή κατάσταση αλλά σκεφτόμουνα την αντικατάσταση του.

Παρακαλώ για τη γνώμη σας.

Ευχαριστώ,

Νίκος

1968_premier_drumsets1.thumb.jpg.6f6e013a87e95df15b8462e8fe979bf9.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχην ΑΣΕ ΤΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΗΣΥΧΟ (για το wrap των τυμπανων μιλαω) αν το πειραξεις θα καταστρεψεις οποιαδηποτε συλλεκτικη αξια εχει το σετ σου (δεν αξιζει εκατομμυρια αλλα δεν παυει να ειναι μια Premier του 1968 με ωραιοτατα birch shells)    .

 

To χρωμιο στα στεφανια (triple flanged bent steel ειναι και οχι αλουμινιο ή χυτοσιδηρος) και στο ταμπουρο καποιο μαγαζι που κανει επινικελωσεις (η πιθανοτητα να ειναι χρωμιο και οχι νικελιο το φινιρισμα τους ειναι πολυ μικρη) στη Κρητη θα υπαρχει δεν μπορει (καποιο φαναρτζιδικο ας πουμε?)

 

Δεν κοστιζει πολυ παντως η επινικελωση.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eτσι ειναι!!Στο Ηρακλειο υπηρχε καποιος που εκανε επινικελωσεις ,χρωμιωσεις!!Το μελος του forum THEOD ΕΙΧΕ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙ τα μεταλλα του Fender Rhodes  πιανου του!!Στειλε του μηνυμα να σε βοηθησει!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου