Προς το περιεχόμενο

Audio Networks στην SAE Athens: Focusrite Rednet & Dante Networking


gem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

focusrite_rednet_banner.jpg

 

Την Τετάρτη 18 Μαρτίου, η SAE Athens θα πραγματοποιήσει για σπουδαστές και απόφοιτους το σεμινάριο Audio Networks: Focusrite Rednet & Dante Networking.

 

H SAE Athens ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις, έχει παρουσιάσει μια σειρά σεμιναρίων για το Audio over Ethernet/IP. Καλύπτοντας τα δύο πιο διαδεδομένα frameworks Dante και AVB έχει δώσει μια μοναδική ευκαιρία στους σπουδαστές της αλλά και σε εγχώριους επαγγελματίες να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά σεμινάρια και παρουσιάσεις σχετικά με μια τόσο πρωτοποριακή τεχνολογία.

 

Αυτή τη φορά, σε συνεργασία με την εταιρία Bon Studio, θα πραγματοποιηθεί μια διεξοδική παρουσίαση της σειράς Rednet της Focusrite καθώς και ένα Dante δίκτυο μέσω του οποίου μεταφέρουν αμφίδρομα ήχο όλες οι Rednet συσκευές. Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες των συσκευών και του software της Focusrite και της Audinate, ενώ επίσης θα γίνει και μία περιγραφή των δικτυακών πρωτόκολλων που ενσωματώνει και χρησιμοποιεί το Dante. Τέλος θα αναφερθούμε και θα εξηγήσουμε πιθανά προβλήματα ή δυσκολίες που μπορεί να συναντήσει ένας ηχολήπτης σε μεγάλα και απαιτητικά audio networks καθώς και τρόπους αντιμετώπισής τους.

 

Ο εξοπλισμός που θα αποτελεί το audio δίκτυο που θα παρουσιάσουμε είναι ο εξής:

Focusrite Rednet 1 (8 channel AD/DA converter)

Focusrite Rednet 4 (8 channel remote controlled preamps + A/D converter)

Focusrite Rednet 6 (64 channels MADI interface)

Soundcraft VI300 (96/24 digital mixing desk)

 

Παρακολουθήστε στο παρακάτω video μια εισαγωγική παρουσίαση της τεχνολογίας Audio over Ethernet/IP από τον εισηγητή της SAE Athens Στέλιο Βλαχάκη:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου