Προς το περιεχόμενο

Guitar Seminar με τον Παντελή Γκέρτσο


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

Guitar "In Pieces". Make your sound.. Personal!

 

Συνεχίζοντας την διοργάνωση σεμιναρίων και events, αυτό το Σάββατο, 23 Μαίου, έχουμε την χαρά να διοργανώσουμε και να παρουσιάσουμε ένα σεμινάριο με τον καταξιωμένο καθηγητή κιθάρας και μουσικό, Παντελή Γκέρτσο.

Στον χώρο του Drumworld, θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε ένα clinic διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Ο εμπνευστής του GuitarFor και εκπρόσωπος του LCM (University Of West London) στην Ελλάδα, θα μας προσφέρει ένα πολυεπίπεδο σεμινάριο όπου η ηλεκτρική κιθάρα αναλύεται σε βάθος, με αναφορά σε διάφορα στυλ μουσικής (Blues, Jazz, Rock-Fusion κ.α.).

 

Σε ένα διαδραστικό σεμινάριο, ο Παντελής Γκέρτος, μέσω της εκπαιδευτικής εμπειρίας που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και θα προτείνει τρόπους βελτίωσης της τεχνικής και του αυτοσχεδιασμού. Παράλληλα, θα αναλυθεί η θέση της ηλεκτρικής κιθάρας τόσο σαν σόλο όργανο αλλά και ως μέρος ενός μουσικού συνόλου.

 

Όλο το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μαζί με live performances, αλλά και η σύμπραξη όσων θα συμμετέχουν θα είναι καταλυτική. Φέρτε τις κιθάρες σας λοιπόν και ετοιμαστείτε!!!

 

Όπως πάντα, η είσοδος και η συμμετοχή στο σεμινάριο θα είναι Δωρεάν και θα προσφέρουμε μπύρα και Red Bull.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το event: https://www.facebook.com/events/1590441264570427/

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου