Προς το περιεχόμενο

Πανεπιστημιακά Μουσικά Εργαστήρια στην Πάρο


fotmos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την εβδομάδα 12-19 Ιουλίου 2015, η «Πολιτιστική Πρωτοβουλία Αιγαίου» σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια διοργανώνει δέκα εβδομαδιαία παράλληλα σεμινάρια και μία ημερίδα γύρω από την Αρχαία Ελληνική Μουσική και τον Αρχίλοχο στο νησί της Πάρου.

 

Το καλλιτεχνικό μέρος γίνεται σε συνεργασία με  τον Δήμο της Πάρου και περιλαμβάνει οκτώ συναυλίες και ένα διήμερο φεστιβάλ Jazz, το Paros Jazz festival.

 

Όλες οι δραστηριότητες θα επικεντρωθούν στα μουσικά ακαδημαϊκά εργαστήρια και στην ημερίδα «Αρχίλοχος», αφιερωμένη στον αρχαίο παριανό ποιητή για τη συμβολή του στα Γράμματα και τις Τέχνες του σήμερα.

 

Στόχος της πρωτοβουλίας παραμένει η ενίσχυση της επαφής με τις θεμελιώδεις αρχές και έννοιες του δυτικού πολιτισμού μέσα από το αρχαίο ελληνικό πνεύμα της βιωματικής μάθησης, της συμμετοχής και της συνεργασίας.

 

Πολιτιστική Πρωτοβουλία Αιγαίου

12-19 Ιουλίου 2015, Πάρος

http://aegeanculture.eu

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου