Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ενισχυτή μπάσου Peavey Basic 60


apo83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά!

 

Έχω έναν peavey basic 60 μπάσου. με τη βοήθεια ενός φίλου καταφέραμε να εντοπίσουμε το πρόβλημα στο τροφοδοτικό (μάλλον έχει καεί). Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν ξέρω τι τροφοδοτικό να πάρω για να το αντικαταστήσω. Η μέτρηση που βγάζει στην έξοδο τώρα σύμφωνα και με τα λεγόμενα του φίλου είναι περίεργη (62V DC αν θυμάμαι καλα), αποτέλεσμα του προβληματος του.

 

Έχει κανείς καμια ιδέα?? Η λύση του τεχνικού μάλλον αποκλειεται. Τον πήγα ήδη σε κάποιον με το που παρουσιάστηκε το προβλημα αλλα τα χρήματα που μου ζήτησε είναι απογορευτικά σε σχέση και με αυτά που έδωσα για να τον πάρω, ο οποίος φυσικά επέφυγε να μου πει τι ακριβώς έχει. απο κει και πέρα ξεκίνησα να το ψάχνω με το φίλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου αυτο ειναι ζητημα που πρεπει οπωσδηποτε να το δει τεχνικος διοτι απαιτουνται γνωσεις ηλεκτρονικης.. δεν ξερω ποσα σου ζητησανε , αλλα υπαρχουν και τεχνικοι που δεν εκμεταλλευονται τον κοσμο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου