Προς το περιεχόμενο

Bouncing Mod EP Teaser (pure FuNk from Patras)


Vasmar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρες σε όλους !!

Εν μέσω εξεταστικής κλπ κλπ επιτέλους είναι έτοιμο το teaser της μπάντας στην οποία συμμετέχω και τρέχω τα τελευταία 2 χρόνια. Επιτρέψτε μου να γνωριστούμε ,μην το εκλάβετε ως spam !

Τα κομμάτια των Bouncing Mod www.facebook.com/bouncingmodfunk είχαν αρχίσει να γράφονται από εμένα και τον Βαγγέλη (κολλητός και συνκιθαρίστας στη μπάντα) εδώ και 2 χρόνια περίπου. Η μπάντα πήρε σάρκα και οστά φέτος ,όταν ο κατάλληλος μπασσίστας και  ντράμμερ βρέθηκαν !

 

Παίζουμε ορχηστρικό Funk ,ή ό,τι τέλος πάντων ακούμε στο κεφάλι μας και το παρακάτω βίντεο είναι η πρώτη επαφή της μπάντας με τον έξω κόσμο αλλά και μια ιδέα από τα 3 πρώτα κομμάτια μας τα οποία θα βγούν ως EP πολύ σύντομα !

Ελπίζω να σας αρέσει. Αισθανθείτε ελεύθεροι να σχολιάσετε,κράξετε,ρωτήσετε,καλαμπουρίσετε κλπ κλπ  :D

 

Groove on!!

Cheers from Patras.

Βασίλης

 

 

it's all about balance...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Πολύ καλό! Μπράβο σας.

Πρόκειται για στουντιακή μπάντα ή θα καταφέρετε να παίζετε και ζωντανά όλοι μαζί;

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστούμε πολύ για το feedback ! Εννοείται τα μετέφερα και στους υπόλοιπους  :D

Τώρα όσον αφορά την ερώτηση του boss. Θέλουμε να κινηθούμε κανονικότατα με Live κλπ.

Αυτό το διάστημα προβάρουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι σε 1-2 μήνες να ανοιχτούμε προς μαγαζιά Αθήνας(Πάτρα δεν έχουμε που να παίξουμε). Από κει και πέρα,δεν ξέρω αν αυτό που βλέπετε στο βίντεο (7 άτομα) θα καταφέρουν να μαζευτούν για λαιβ.Η 5άδα όμως είναι σίγουρη :)

 

Groove on

it's all about balance...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασίλη ό,τι άκουσα φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αναμένουμε νεότερα.

 

Έχω μια παρατήρηση αν και είμαι σίγουρος ότι το έχετε ήδη σκεφτεί:

 

Προσωπικά, σε τέτοια σχήματα, είμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός όσον αφορά την ύπαρξη δύο ηλεκτρικών κιθαριστών. Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή ενορχηστρωτικά και απόλυτη συνέπεια ρυθμικά. Το επισημαίνω γιατί, ενώ στο δεύτερο κομμάτι του teaser το έχετε αντιμετωπίσει άψογα, το πρώτο και το τρίτο μου ακούστηκαν λίγο "φορτωμένα" από κιθαριστικής άποψης με αποτέλεσμα να υπερκαλύπτονται κάποια κενά τα οποία, ξέρεις πολύ καλά, ότι στο είδος είναι απαραίτητα. Μπορεί και να είναι θέμα μίξης βέβαια πράγμα που ούτως ή άλλως θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε σε λάιβ. Πώς δε θα πατάει συχνοτικά η μία κιθάρα πάνω στην άλλη δηλαδή, πράγμα που σε μια ροκ μπάντα π.χ. μέχρι και ζητούμενο μπορεί να είναι. Προσωπικά αν συμμετείχα σε τέτοιο σχήμα, θα ήθελα νομίζω τον ένα κιθαρίστα με διπλούς ή/και αρκετά modulated ήχο (ή κάτι τέτοιο) ώστε να αφήνει όσο περισσότερο χώρο γίνεται ο ένας στον άλλο.

 

Καλή αρχή!

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σπύρο ευχαριστούμε πολύ για την κριτική. Βοηθάει πάρα πολύ από ανθρώπους που ακούν !

Το θέμα που πιάνεις,είναι το κύριο challenge μας από την αρχή που ξεκινήσαμε να γράφουμε τα κομμάτια.Υπο νορμάλ συνθήκες δεν μας αρέσουν οι 2 κιθάρες σε μπάντα.Προσπαθήσαμε λοιπόν να βρούμε τρόπους να το κάνουμε να ακουστεί ενδιαφέρον.

Αν μας ακούσω αποστασιοποιημένα θεωρώ το χουμε πετύχει αρκετά,μιας κι εχουμε ρίξει αρκετές ώρες σε αυτό το ζήτημα.Στο πρώτο κομμάτι όντως είναι σημεία στα οποία τελικά δεν δούλεψε,αλλά στο 2ο και στο τρίτο νομίζω πέτυχε.Έτσι νομίζω δηλαδή,με το προσωπικό μου γούστο!  :P Από βδομάδα που σκάνε τα κομμάτια online,τα ακούς και μου λες ! Ευχαριστώ για το comment  :)

it's all about balance...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου