Προς το περιεχόμενο

Η SAE Athens εγκαθιστά το πρώτο RedNet σύστημα στην Ελλάδα


gem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3-3Quarter-Software-Cable.jpg

 

Η SAE Athens εγκαθιστά το πρώτο RedNet σύστημα στην χώρα μας!

 

Στο πλαίσιο της συνεχής αναβάθμισης των εγκαταστάσεών μας αλλά και της εκπαιδευτικής μας ύλης, οι σπουδαστές των προγραμμάτων σπουδών Ηχοληψίας και Μουσικής Τεχνολογίας (http://www.sae.edu/grc/el/audio) της SAE Athens θα έχουν πλέον την δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα interfaces της Focusrite σε συνδυασμό με τα δημοφιλή Pro Tools.

 

Τα RedNet, ενσωματώνουν το Dante δίνοντας την ευκαιρία στους σπουδαστές μας να “συνδέσουν” με εξαιρετικά ευέλικτο τρόπο, χώρους που μπορεί να βρίσκονται ακόμη και σε διαφορετικά επίπεδα, ακόμη και αν δε είναι σχεδιασμένοι με audio studio προδιαγραφές (π.χ. ένας διάδρομος ή ένας εξώστης για τις ανάγκες ενός “Foley Recording"). Το Dante, μεταξύ άλλων, δίνει τη δυνατότητα χρήσης δικτυακών υποδομών και πρωτόκολλων ώστε να μεταφέρουμε ψηφιακό ήχο σε μεγάλες αποστάσεις. Ο τομέας του ήχου δεν θα μπορούσε να μην επωφεληθεί από το "Internet of Things" και κατά συνέπεια οι σπουδαστές μας να εκπαιδευτούν και κυρίως να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία, σε αυτή τη νέα και ραγδαία αναπτυσσόμενη τεχνολογία.

 

Παρακολουθήστε παρακάτω μία video παρουσίαση που είχε δημιουργήσει η SAE Athens πριν ένα χρόνο όταν σπουδαστές και επαγγελματίες του ήχου, είχαν παρακολουθήσει στις εγκαταστάσεις μας τα πρώτα εξειδικευμένα σεμινάρια στην Ελλάδα με θέμα το "Audio Over Ethernet/IP" και τα επικρατέστερα frameworks AVB και Dante.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου