Προς το περιεχόμενο

Ακουστικές κιθάρες Tramontane από τη Lag


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

Οι ακουστικές κιθάρες Tramontane της εταιρείας LAG φημίζονται για τον εξαιρετικό τους ήχο, την υψηλή κατασκευαστική τους ποιότητα, όπως επίσης και για την ευρεία γκάμα μεγεθών και φινιρισμάτων σε συνδυασμό με ηλεκτρονικά μέρη και προενισχυτές που κάνουν την διαφορά.

 

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και η σειρά Τ300, μια από τις κορυφαίες επιλογές της LAG. Με χαρακτηριστικά όπως μασίφ καπάκι έλατο sitka, πλαϊνά και πίσω μέρη από flamed ovangkol, φινίρισμα high gloss, μπράτσο από tropical khaya και ταστιέρα από Brownwood και, όπου χρειαστεί, τον ηλεκτροακουστικό ήχο αναλαμβάνει το προενισχυτικό σύστημα Fishman Ink3. Η πλήρως νέα και αναβαθμισμένη σειρά T300 διατίθεται στα πολύ επιτυχημένα σχήματα dreadnought και auditorium σε απλές ακουστικές full body, όπως και σε ηλεκτροακουστικές με cutaway.

 

Στην γκάμα των κιθαρών LAG έρχεται να προστεθεί μια τελείως νέα σειρά που ονομάζεται T70.

Πρόκειται για μια ποιοτική αναβάθμιση της σειράς Τ66 και σίγουρα ανώτερη σε ποιοτικά χαρακτηριστικά από μια απλή entry level κιθάρα. Τα στοιχεία που την διαφοροποιούν είναι το μασίφ καπάκι έλατο sitka, πλαϊνά, πίσω μέρη και μπράτσο από tropical khaya, φινίρισμα ματ open-pore, ταστιέρα από Brownwood και προενιχυτικό σύστημα Direct Lag για τις ηλεκτροακουστικές εκδόσεις. Επίσης, όπως και οι περισσότερες σειρές της LAG, η T70 διατίθεται σε σχήματα dreadnought και auditorium σε απλές ακουστικές full body και cutaway, όπως και σε ηλεκτροακουστικές με cutaway.

 

Περισσότερα: www.bonstudio.gr

TRAMONTANE_T70D.thumb.jpg.62d1a94f1abef63f960408ecd156e83e.jpg

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου