Προς το περιεχόμενο

Music World Expo - 13 έως 15 Μαΐου 2016


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για την 2η έκθεση Music World Expo 2016 που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από 13 Μαΐου έως 15 Μαΐου 2016.

 

Αντικείμενο της Music World Expo 2016 είναι τα Μουσικά Όργανα, η Μουσική τεχνολογία, το DJing, τα επαγγελματικά συστήματα Ήχου, Φωτισμού και Εικόνας για κάθε είδος εφαρμογών (Live, Home Studio, Studio & Installation).

 

Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους επαγγελματίες του κλάδου (εταιρίες ενοικίασης οπτικοακουστικού και φωτιστικού εξοπλισμού, τεχνικοί ήχου, φωτισμού και εικόνας, DJ’s, επιχειρηματίες από τους κλάδους της ψυχαγωγίας, της εστίασης και της φιλοξενίας κλπ), καθώς και σε τελικούς καταναλωτές (μουσικούς, DJ’s, μαθητές ωδείων και μουσικών σχολείων, σπουδαστές τεχνολογίας κλπ).  Την έκθεση θα επισκεφθεί και σημαντικός αριθμός επώνυμων καλλιτεχνών.

 

Οι εταιρίες που έχουν επιβεβαιώσει έως τώρα (11-3-2016) τη συμμετοχή τους στην έκθεση είναι οι εξής:

 

Μεγάλοι Χορηγοί: Bon Studio, Omikron Electronics

 

Χορηγός: Audigys

 

Εκθέτες: Stollas Music, Mega Event, Kariotis Audio & Lighting, DJ Shop, Π. Βασιλείου ΑΕΕ, RM Audio, Audio & Vision, Metro Audio Systems, DJ Mania, Audio Midi Music, PA Solutions, DNA Systems, DJ Market, Mipeco, Soundworks, SAE Athens, Space Lights, Digikal, ak Vibe, IEK AKMH, Manos Backline Services, Drumstore, Rackeys, Smart Audio Services, Autodia, Sound & Visual – Κ. Παπαθανασίου ΑΕ, ΤΕΙ Ιονίων Νήσων – Τμήμα Τεχνολογίας Ήχου & Μουσικών Οργάνων, Nedis, ΣΤΑΖΟΕ.   

 

Ήδη οι επιχειρήσεις - εκθέτες προετοιμάζονται για να παρουσιάσουν όλες τις νέες τάσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν την ευρύτερη μουσική τεχνολογία, τα οπτικοακουστικά και το φωτισμό.

 

Αντίστοιχα έχουν ολοκληρωθεί οι κλαδικές χορηγικές παρουσίες ενώ στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν συνέδρια, σεμινάρια και παρουσιάσεις από τις συμμετέχουσες εταιρίες και από τους διοργανωτές…

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο της έκθεσης MUSIC WORLD EXPO www.musicworldexpo.gr

Facebook Page:https://www.facebook.com/MusicWorldExpo-121889391213332/

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου